.
  • Roti si anvelope de iarna. Pentru calatorii fara griji.

    Montati anvelopele de iarna la +7 grade Celsius!
    Cand temperatura atmosferica incepe sa scada, siguranta traficului auto devine foarte importanta. Cauciucul utilizat la fabricarea anvelopelor de vara devine rigid la temperaturi sub +7 grade Celsius, iar aderenta acestora la carosabil se reduce. Compusii speciali de cauciuc utilizati la fabricarea anvelopelor de iarna fac ca acestea sa ramana flexbile si elastice chiar si la temperaturi cu mult sub zero grade. Puteti asadar sa va relaxati si sa fiti sigur ca noi avem grija de dumneavoastra.
    Franarea pe zapada cu anvelope
    Distantele de franare  prezentate sunt aferente unor vehicule standard. Graficele au doar caracter ilustrativ. Distanta de franare a unui vehicul depinde de vechimea acestuia, sistemul de franare si anvelopele utilizate, precum si de suprafata pe care vehiculul ruleaza. Informatiile prezentate nu sunt reprezentative pentru toate vehiculele (Sursa: Continental AG)

    In siguranta cu cel putin 4 mm adancime
    In Europa, anvelopele trebuie sa aiba conform legii o adancime a caii de rulare de minimum 1,6 mm. Exppertii in domeniu sunt de acord ca anvelopele cu o adancime a profilului mai mica de 4 mm nu sunt recomandate pe timp de iarna, putand favoriza producerea de accidente in timpul sezonului rece. Cu cat adancimea este mai mica, cu atat creste distanta de franare. Aasadar, trebuie sa verificati adancimea profilului la inceputul fiecarui sezon de iarna.

    Oferta noastra
    Noi va putem oferi orice model sau orice dimensiune de anvelopa. Pentru oferta cu gama completa de roti si anvelope va rugam sa ne contactati. Mai mult, daca cumparati anvelopele de la noi, le puteti depozita GRATUIT in unitatea noastra pe cele inlocuite. Si nu uitati de oferta lunii noiembrie la Scorpion Focsani: suport schi, acum cu pret redus


    Scorpion Exim SRL
    Focsani, Calea Moldovei nr. 16 
    Telefon: 0237/236.866
    E-mail: service@scorpion.ro 
    Website: www.scorpion.ro


    miercuri, 18 noiembrie 2015, ora 10:13

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.