.
 • Volkswagen a lansat modelele electrice!

  - Volkswagen a lansat modelele e-Golf, e-up si Golf GTE 
  - Volkswagen Romania a lansat, incepand cu 15 iulie 2015, modelele ecologice e-Golf, e-up si Golf GTE, sub umbrela Think Blue.

  Incepand din 15 iulie 2015 modelele electrice Volkswagen e-Golf si e-up si plug-in hybrid Golf GTE au fost expuse la Baneasa Shopping City. 

  Lansarea modelelor ecologice e-Golf, e-up si Golf GTE este consecinta fireasca a preocuparii Volkswagen pentru inovatie si ecologie. Cine doreste sa influenteze mobilitatea viitorului poarta o mare raspundere fata de mediul sau inconjurator. Noi numim aceasta "Think Blue", iar Think Blue inseamna modul in care abordam toate activitatile, inseamna atentie fata de mediu si incurajarea activitatilor sustenabile individuale. 

  "Volkswagen este atat marca cea mai vanduta din lume cat si cea mai inovativa, iar in unele tari este considerata marca auto cea mai "verde". Automobilele cu emisii reduse de CO2 si dezvoltarea propulsiilor alternative se materializeaza in modelele lansate acum: e-Golf, e-up si Golf GTE.  Angajamentul Volkswagen fata de mediu si fata de clienti este ca pana in 2018 productia din unitatile sale sa devina cu 25 de procente mai ecologica. Porsche Romania a construit prima statie de incarcare rapida prin care sunt oferite gratuit servicii de încărcare pentru cei care cumpără automobile electrice fabricate de grupul german," a declarat Bogdan Florea, brand manager Volkswagen PKW.
  Prin modelul e-Golf Volkswagen a facut pasul de la combustibili fosili la energia verde si a creat un autoturism care produce "0" emisii si care utilizeaza 100% energie provenita din surse regenerabile. 

  e-Golf  este un automobil de folosinta cotidiana, cu propulsie electrica si cu autonomie de 130 - 190 km. Bateria litiu-ion integrata poate fi incarcata cu cablu de alimentare de la priza casnica. In acest sistem, timpul de alimentare pentru o incarcare completa este de 13 ore. Exista si varianta de alimentare cu curent continuu, la statiile specializate, iar timpul de incarcare se reduce la doar 30 minute. 

  Cu un consum de 12,7 KWh la 100 km, e-Golf este cel mai economic automobil - costul de deplasare pentru 100 kilometri parcursi fiind de doar 7 ron - dar si cel mai rapid automobil din clasa sa - ajungand de la 0 la 100 de kilometri in doar 10,4 secunde. 

  Modelul e-up este cel mai compact din gama Volkswagen, 100% electric si lipsit de emisii. Are o autonomie de pana la 160 km fiind ideal pentru transportul cotidian in conditiile in  care 80% dintre soferi nu depasesc 50 km parcursi pe zi. Bateria poate fi incarcata prin cablu de alimentare de la priza casnica, intr-un interval de 6-10 ore. Prin instalarea unui Wallbox de utilizare casnica, timul de incarcare se reduce la maxim 6 ore. In varianta de alimentare de la statiile publice cu curent continuu, incarcarea dureaza doar 30 minute.
  Cu un consum de 11,7 KWh la 100 km, costul de deplasare cu e-up este de 10 lei pentru 160 km in conditii de putere si demaraj optime: viteza maxima atinsa este de 130 km/h si ajunge de la 0 la 100 km in 12,4 secunde. 

  Modelul Volkswagen Golf GTE este un hibrid plug in, incununarea imbinarii tehnologiilor de propulsie relevante. Acest model aduce impreuna ceea ce este mai bun in doua universuri: propulsie pur electrica pe distante de maxim 50 km in mediul urban si, gratie motorului pe benzina care poate fi activat suplimentar, o autonomie totala in regim mixt de pana la 939 km pentru calatoriile lungi, fara conexiune la reteaua electrica. 

  Placerea condusului si sportivitatea sunt garantate de cei 204 CP (150 KW) - puterea reunita a celor doua sisteme de propulsie care poate fi actionata printr-un buton. Acesta declanseaza functionarea simultana a celor doua motoare ale Golfului GTE, oferind o acceleratie de la 0 la 100 km in 7,6 secunde in conditiile unui consum mediu de benzina de numai 1,5 l /km si emisii de CO2 de doar 35 g/km. 

  Golful GTE poate fi condus in modul electric cu viteza de pana la 130 km/h iar in prin apasarea butonului GTE automobilul poate atinge 222 km/h. 

  Incarcarea bateriei poate fi facuta in 3h si 45 minute de la o priza casnica sau in 1h si 30 minute prin instalarea unul Wallbox.


  vineri, 11 septembrie 2015, ora 09:03

0 comentarii:

Leave a Reply

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.