.
  • Premiera mondială a noului crossover Fiat 500X


    La salonul de la Paris a debutat Fiat 500X, noul crossover compact al familiei 500 care marchează evoluţia brandului şi a tehnologiei. Cu un caracter puternic, noua maşină confera o dimensiune inedită şi un stil matur gamei Fiat 500, elegantă ca o haină haute couture, este foarte confortabilă, conectată cu lumea: acesta este factorul X al frumuseţii, acesta este spiritul lui Fiat 500X.

    Comercializată în mai mult de 100 de ţări ale lumii, inclusiv in Statele Unite ale Americii, noul Fiat 500X va fi propus în două versiuni diferite: una "de oraş", celaltă pentru petrecerea timpului liber - echipate cu motorizări diesel şi benzină, cu trei tipuri de transmisie - manuală, automată cu 9 trepte sau automată cu 6 trepte - şi în configuraţia tracţiune anterioară, tracţiune integrală sau tracţiune anterioară cu Traction Plus. 

    Fiat 500X este un crossover nu numai prin natura produsului, dar şi pentru că trezeşte interesul clienţilor diferiţi ca tipologie, sex, vârstă şi gusturi.

    Există două versiuni : prima, caracterizată prin detalii stilistice distinse şi elegante, ce va cuceri cu siguranţă clientul tânar, dinamic , metropolitan. În schimb, a doua versiune - evidenţiată prin look şi dotări specifice off-road - reprezintă răspunsul ideal pentru iubitorii timpului liber şi a activităţilor outdoor, dar care în acelaşi timp nu ar renunţa la stilul unic al Fiat 500.

    Aspectul solid şi robust al maşinii îşi găseşte echilibrul stilistic perfect între linia armonioasă şi confortul oferit. Compactă dar cu un habitaclu foarte confortabil şi un stil clar Made in Italy , se bucură de materiale de înaltă calitate, finisaje şi multiple spaţii de depozitare. Clienţii se pot bucura de un porbagaj încăpător de 350 de litri şi pot alege dintre diferitele tipuri de ţesături, piele şi culori care scot în evidenţă formele senzuale ale noului Fiat 500X, subliniate şi de cele 8 tipuri de jante de aliaj de 16, 17 şi 18 inch.


     


    Detalii suplimentare despre modelele si ofertele FIat gasiti in showroom-ul AutoTivoli Focsani, Calea Munteniei nr. 11, tel.: 0237/235.500, office@autotivoli.ro 


    luni, 3 noiembrie 2014, ora 08:56 

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.