.
  • Pregateste-te din timp pentru iarna cu Peugeot!



    Campania promoţională se desfăşoară în perioada 6 octombrie - 28 noiembrie 2014, iar participanţii la această campanie vor primi 20% reducere la achiziţia jantelor de tablă, în limita stocului disponibil. De asemenea acestia pot beneficia de preţuri speciale la achiziţia anvelopelor de iarnă. Mărcile de anvelope incluse în campanie sunt: Michelin, Kleber, Tigar, BF Goodrich, Continental, Semperit, Barum. De exemplu, preţul pentru Kleber 175/65 R14 82T TL KRISALP HP2 KL, pentru Peugeot 206, este 159 lei, fără TVA şi ecovaloare. Oferta completă este disponibilă in service-ul Auto Tivoli Focsani.

    SCHIMB GRATUIT DE ANVELOPE
    Înscrierea în campanie se realizează prin completarea Formularului de înscriere disponibil pe site-ul www.peugeot.com.ro. Participanţii se obligă să completeze integral şi corect acest formular. După completarea datelor solicitate, participanţii vor descărca de pe site un voucher, în baza căruia pot schimba gratuit anvelopele de vară cu cele de iarnă, in service-ul autorizat Auto Tivoli Focsani.
    Voucherul este netransmisibil, asociat unei serii de şasiu. În cazul în care beneficiarul posedă mai multe autovehicule Peugeot, va accesa câte un voucher pentru fiecare dintre ele. Oferta gratuită de schimb anvelope include manopera pentru demontat/montat, dejantat/jantat,echilibrat 4 roţi. Materialele conexe utilizate în cadrul acestei intervenţii (contragreutaţi, valve) nu fac parte din oferta gratuită.
    Oferta de mai sus nu este condiţionată de achiziţia unui alt produs sau serviciu.

    Oferta supusa unor termene si conditii, valabila in limita stocului disponibil. Regulamentul oficial al campaniei poate fi citit aici.


    Te asteptam in service-ul Auto  Tivoli Focsani pentru a beneficia de:
    - tehnicieni profesionisti si expertiza marcii;
    - garantie pentru piesele originale Peugeot impotriva oricarui defect de fabricatie sau de material;
    - garantia calitatii interventiei. 


    Detalii suplimentare despre aceasta oferta gasiti in service-ul AutoTivoli Focsani, Calea Munteniei nr. 11, tel.: 0237/235.500, office@autotivoli.ro


    marti, 7 octombrie 2014, ora 10:56

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.