.
  • Eco-bonus: plus de 1.000 lei pentru modele Opel în programul de casare

    • Insignia, Astra sau Meriva beneficiază de avantaje financiare suplimentare cuponului în programul de reînoire a parcului auto
    • Opel Ampera, modelul eco prin excelență se află deja în folosința ministrului mediului




    Bucureşti. Ofensiva de produse Opel ce se va implementa până în 2018, include nu mai puțin de 27 noi modele și 17 motoare. Ca parte a acestui plan, generații noi de motorizări eficiente și moderne au fost deja lansate și sunt disponibile pe modelele gamei.

    Dintre noutățile introduse se numără noul motor diesel de 1,6 litri ce respectă deja standardele normelor Euro 6. Acest atribut face modelele Opel pe care le dotează compatibile cu eco-bonusul în valoare de 500 de lei ce se acordă suplimentar la achiziția mașinii în cadrul programului de casare. Mai mult, Opel Astra dotat cu acest motor în varianta sa de 110 CP înregistrează emisii de CO2 de sub 100 g/km, bifând astfel o dublă cerință și multiplicând în consecință avantajul financiar la 1.000 lei.

    Conform Ordinului pentru aprobarea „Ghidului de finanțare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național”, autovehiculele noi încadrate în norma de poluare Euro 6 beneficiază pe lângă cuantumul primei de casare, de 6.500 lei, de un bonus suplimentar de 500 lei. În plus, la achiziționarea unui autovehicul nou care generează o cantitate de emisii de CO2 sub 100 g/km încă un bonus de 500 de lei este acordat.

    Astfel, numeroase variante ale modelelor Insignia, Astra și Meriva se califică pentru acest suport financiar la achiziția în cadrul programului de casare, făcând oferta Opel și mai atractivă.

    Opel Ampera, ecologic și economic
    Modelul ecologic prin excelență, Opel Ampera, are de asemenea, avantaje financiare similare la achiziționarea în cadrul programului de înnoire a parcului auto. Ampera este propunerea Opel pentru mobilitate extinsă, un astfel de model a intrat în parcul auto al Ministerului Mediului chiar de Ziua Mediului, pe 5 iunie, iar modelul Opel se află în utilizarea zilnică a ministrului mediului.

    La o lună de la începutul exploatării mașinii, ministrul Mediului și Schimbărilor Climatice, Attila Korodi, a declarat într-o conferință de presă pe tema programului de casare: „În anul 2014, mașinile eco au depășit deja stadiul de concepte ale viitorului. Ele reprezintă o soluție perfect viabilă pentru înlocuirea modelelor convenționale, deoarece oferă tot confortul de exploatare al acestora.”

    Modelul Opel este dezvoltat pentru a fi exploatat preponderent în oraș, studiile indicând o folosință medie de 60 km/zi realizați de un utilizator. Totuși, pentru că este proiectat spre a funcționa ca orice model convențional, Ampera soluționează și problema limitării resurselor bateriei: pentru drumurile lungi, ce nu permit oprirea pentru a reîncărca bateria, modelul Opel apelează la un generator aflat la bord pentru a furniza energia necesară deplasării. Generatorul este pus în mișcare de un motor cu aprindere prin scânteie, iar soluția permite o autonomie de circa 500 km.

    În acest fel, Ampera poate rămâne singura mașină a familiei, folosința ei nesolicitând modificarea comportamenului de conducere al utilizatorului. Cu un cuplu instant de 370 Nm, Ampera nu doar că nu penalizează cu nimic veleitățile sportive ale automobilului, întrucât propulsia electrică le pune la dispoziție pe loc.

    Mai mult, puterea de care dispune șoferul reprezintă echivalentul a 150 CP, demonstrând că un model ecologic poate furniza și plăcerea de a conduce, păstrând toate avantajele protejării mediului.


    Sursa: Opel Romania


    vineri, 4 iulie 2014, ora 11:13

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.