.
  • Noul Opel Vivaro: birou pe roti practic şi elegant

    • Aspect nou cu spaţiu mai mare, tehnologii moderne şi design elegant
    • Motoare turbo diesel eficiente cu cele mai bune valori de consum şi emisii de CO2 din clasă
    • Premiatul limbaj de design sculptural Opel introdus în segmentul furgoanelor
    • Suportul pentru laptop şi sistemul de infotainment IntelliLink fac din Vivaro un birou mobil foarte bine conectat
    • Model multifuncţional versatil cu două variante de lungime şi două variante de înălţime şi un volum de încărcare şi mai mare




    Rüsselsheim.  Soseşte noul Opel Vivaro – mai practic, mai eficient şi mai atrăgător ca niciodată. A doua generaţie combină funcţionalitatea unui autovehicul comercial uşor şi beneficiile unui birou pe roţi cu confortul şi atractivitatea unui autoturism. Predecesorul său este deja un jucător popular şi fiabil pe piaţa autovehiculelor comerciale uşoare din Europa, cu aproape 600.000 de unităţi construite de la lansarea pe piaţă în 2001. Cu aproximativ 50.000 de autovehicule vândute pe an, Vivaro acoperă în prezent circa 10% din vânzările din segmentul său (furgoane D), devenind cel mai performant model din portofoliul de autovehicule comerciale uşoare al Opel. A doua generaţie a modelului Vivaro va fi lansată pe piaţă în această vară şi se preconizează că va valorifica şi continua acest succes.

    Are tot ce îi trebuie pentru a reuşi: variantele sale diverse sunt acum mai lungi, asigurând o capacitate de încărcare sporită, iar interiorul este echipat cu revoluţionarul sistem de infotainment IntelliLink cu funcţie de navigaţie uşor de utilizat, precum şi cu detalii care îl transformă rapid şi facil într-un birou mobil. Noul Vivaro este, de asemenea, extrem de economic: sub capotă, motoare turbo diesel complet noi asigură un consum redus de carburant de până la 5,7 litri per 100 de kilometri şi emisii de CO2 de 149 g/km – cele mai bune valori din clasa sa, care au un impact favorabil atât asupra portofelelor proprietarilor, cât şi asupra mediului.

    „Vivaro este lansat pe o piaţă extrem de competitivă, iar clienţii actuali au aşteptări mai mari ca niciodată de la un autovehicul comercial uşor,” declară Peter Christian Küspert, membru al Consiliului de Administraţie Opel şi Vicepreşedinte Vânzări şi Servicii post-vânzare al GME. „Autovehiculul trebuie să fie extrem de versatil şi să acţioneze ca o carte de vizită mobilă, fiind în acelaşi timp capabil să funcţioneze ca un autovehicul de transport privat de persoane. Noua gamă Opel Vivaro oferă soluţia perfectă la toate aceste nevoi. Constituie o parte importantă a ofensivei noastre ample de produse şi ne va întări considerabil poziţia pe piaţa autovehiculelor comerciale uşoare.”

    Două motoare diesel, patru niveluri de putere: tehnologie turbo avansată pentru noul Vivaro
    Tehnologia avansată de propulsie face din noul Vivaro un furgon multifuncţional economic şi puternic. Două motoare turbo diesel complet noi, cu patru variante de putere, asigură o accelerare puternică, chiar şi atunci când Vivaro este complet încărcat. Portofoliul de motoare cuprinde o unitate 1.6 CDTI de 66 kW/90 CP şi 85 kW/115 CP, precum şi sofisticatul 1.6 BiTurbo CDTI cu două turbocompresoare secvenţiale şi două intercoolere, ce dezvoltă o putere de 88 kW/120 CP şi 103 kW/140 CP. Fiind echipat cu două turbocompresoare, acest motor combină performanţa excelentă cu economia superioară de carburant. Consumul de carburant al noilor unităţi turbo diesel scade în regim mixt cu peste un litru, iar BiTurbo obţine o scădere de consum de până la 5,7 litri per 100 km, cu emisii de CO2 de 149 g/km. Aceste valori îi asigură noului furgon multifuncţional al Opel cel mai mic consum de carburant din clasa sa. Iar pentru cei care doresc şi mai mult, poate fi activat un mod special de conducere „eco” pentru o economie şi mai mare.
    Noul Vivaro asigură şi o putere pe măsură. La turaţii de doar 1.500 rpm, motorul BiTurbo de 88 kW/120 CP generează un cuplu maxim impresionant de 320 Nm, în timp ce varianta de 103 kW/140 CP generează 340 Nm.
    Noul Vivaro transferă impetuos puterea către roţi cu ajutorul sistemelor sofisticate de control al şasiului şi numeroaselor funcţii de siguranţă. Pe lângă ABS, ce include distribuţia electronică a forţei de frânare (EBD), şoferul este asistat de sistemul de asistenţă la frânarea de urgenţă (EBA), asistentul la pornirea în rampă (HSA), programul electronic de stabilitate (ESP) cu controlul tracţiunii (TC) şi sistemul de protecţie anti-ruliu.
    Datorită sistemelor moderne de asistenţă, conducerea noului Vivaro este mai sigură şi mai relaxată. Modelul este disponibil cu un sistem combinat alcătuit din tempomat şi limitator de viteză, precum şi cu Park Pilot, care ajută şoferul să parcheze cu spatele. De asemenea, şoferul are acces la o vedere optimă spre partea din spate, datorită adăugirii unei camere video pentru marşarier, în timp ce oglinda mare convexă din parasolarul pasagerului reprezintă o altă funcţie practică de siguranţă. Aceasta poate fi înclinată într-o poziţie care permite şoferului să vadă în zona „unghiului mort”, oferind în acelaşi timp o vizibilitate generală sporită.

    Spaţiu de lucru mobil modern: noul Vivaro cu volum de încărcare sporit şi detalii practice
    Flexibil, multifuncţional şi bine echipat, noul Opel Vivaro poate fi configurat pentru a îndeplini aproape orice nevoie în materie de autovehicule comerciale uşoare. Acesta continuă conceptul de succes al predecesorului său privind diversitatea variantelor şi este disponibil ca panel van, Combi, crew van sau autoplatformă, în diferite configuraţii, inclusiv două variante de lungime (L1: 4.998 / L2: 5.398 mm) şi două înălţimi ale acoperişului (H1: 1,971 / H2: 2,465 mm). Noul Vivaro este chiar mai bine echipat pentru transportul încărcăturilor decât predecesorul său, întrucât ambele variante de lungime sunt cu 216 milimetri mai lungi ca înainte. Acest fapt adaugă 100 mm la compartimentul de încărcare în ambele versiuni de lungime de 2.500 mm (L1) şi 2.900 mm (L2), oferind spaţiu suficient pentru transportarea a trei europaleţi amplasaţi unul lângă celălalt. Volumul total de încărcare al modelului panel van este, de asemenea, mărit, situându-se între 5,2 şi 8,6 m3. Uşile din spate asigură acces rapid la compartimentul de încărcare. Pentru a transporta articole deosebit de lungi, uşa din dreapta poate fi fixată în poziţie deschisă într-un unghi de 90°, în timp ce cealaltă uşă este închisă independent. De asemenea, deschizăturile din scaunul pasagerului din faţă şi din peretele despărţitor al cabinei asigură o opţiune de încărcare extinsă. Alternativ, în varianta Combi cu uşă laterală glisantă, opt pasageri pot călători confortabil pe trei rânduri de scaune.
    Postul de conducere al noului Vivaro este proiectat pentru a asigura un spaţiu de lucru mobil şi modern. Clienţii pot alege scaune confortabile cu suport lombar care sunt reglabile în lungime şi înălţime. Toate funcţiile cheie din postul de conducere sunt amplasate acum în câmpul vizual şi la îndemână, asigurând o ergonomie exemplară. Acestea includ detalii practice precum scaunul central din faţă, care poate fi transformat rapid şi uşor într-un mic birou pentru un laptop. Articolele de serviciu sau alte obiecte de uz zilnic pot fi depozitate în spaţii de deasupra sistemului de infotainment de pe consola centrală sau în sertarul de sub scaunul pasagerului din faţă, cu un volum de 42 de litri.
    Vivaro oferă acum conectivitate optimă la bord, prin intermediul sistemului de infotainment IntelliLink de la Opel, care include un ecran color tactil de 7 inch, telefon cu Bluetooth, streaming audio şi funcţii de navigaţie avansate cu hărţi care pot fi actualizate simplu, prin portul USB. Dotări precum sistemul automat de climatizare şi un sistem de acces şi pornire fără cheie sporesc confortul la interior şi facilitează utilizarea.

    Pur şi simplu inconfundabil: noul Vivaro este robust şi elegant
    Practic şi confortabil la interior, robust şi elegant la exterior: noul Vivaro aduce pentru prima dată în segmentul autovehiculelor comerciale uşoare premiatul limbaj de design al Opel - „măiestria sculpturală întâlneşte precizia germană”. Aşadar, promite să atragă noi grupe de clienţi fie doar prin aspectul îmbunătăţit. Exteriorul este şi mai elegant şi contemporan, cu o grilă mare, proeminentă, faruri distinctive şi motivul fluid al „tăişului” în lateral, ce aparţine multipremiatului limbaj de design Opel. Luminile diurne au forma tipică de aripă, specifică mărcii Opel şi sunt disponibile cu tehnologia LED precisă, conferindu-i autovehiculului Vivaro un aspect inconfundabil. Prin designul simplu şi practic al părţii din spate, Vivaro comunică în mod clar vigoarea pe care clienţii o aşteaptă de la un furgon în timpul utilizării zilnice.
    Clienţii Vivaro pot alege între trei variante de echipare, precum şi din 11 vopsele. Încă de la lansarea pe piaţă vor fi disponibile şi alte culori specifice pentru autospeciale; ne asigurăm astfel că noul Vivaro se prezintă într-o formă perfectă pentru orice nevoie de afaceri şi comercială.


    Sursa: Opel Romania



    miercuri, 25 iunie 2014, ora 08:44 

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.