.
  • Neîmblânzitul Opel ADAM: atacul rechinilor!

    • Altfel de căutare a comorilor de Paste: unde sunt rechinii din Opel ADAM?
    • De la schită la producția de serie: rechinii prosperă în interiorul modelelor Opel ADAM, Corsa si Zafira Tourer



    Rüsselsheim. Atenție, rechini se află la bordul neîmbânzitului Opel ADAM. Dar nu vă faceți griji, sunt mici și nu mușcă - sunt ascunși și aproape invizibili în interiorul masinii. În timp ce una dintre tradițiile sărbătorii este căutarea de ouă de Paște în grădină de către copii, proprietarii ADAM se pot uita mai cu atenție la mini-ul lor lifestyle și îi pot descoperi o parte chiar și mai neconvențională. Ei nu vor descoperi ouă colorate, dar vor găsi cel puțin doi rechini - cu condiția să se uite foarte, foarte atenți...

    Cum a ajuns rechinul ADAM & co.
    Dar cum au ajuns totuși rechini în Opel ADAM? Ei bine, din 2006, câteva designeri Opel au căutat modalități discrete de a plasa motivul rechinilor în interiorul mașinilor pe care lucrează. Să aruncăm o privire scurtă asupra lungului drum de la ocean la interiorul mașinii. Totul a început într-o duminică după-amiază în 2004, când designerul Opel și scafandrul amator Dietmar Finger lucra acasă la o schita pentru noul model Corsa. Mai exact, desena panoul exterior mai degrabă nespectaculos al torpedoului, care este invizibil cea mai mare parte din timp, deoarece este complet acoperit de ușa închisă a pasagerului din dreapta. Fiul lui Dietmar a văzut schița cu rechini și a spus că arată destul de cool. Dietmar a zâmbit... o idee și o nouă pasiune se născuseră. A doua zi, el a arătat profilul în formă de rechin designerului șef al Corsa, australianul Niels Loeb, care a îmbrățișat pe loc ideea. Rechinul din torpedou a intrat în producție. Este acum o trăsătură standard în interiorul a peste două milioane de modelelor Corsa, mașinile care au fost produse din 2006.

    Povestea de succes a rechinului Opel a continuat: Niels Loeb i-a menționat-o lui Karim Giordimania, responsabil de designul interior al Zafira Tourer, iar acesta a creat trei rechini ce acum populeaza în secret cabina noul van. Aceștia sunt bine ascunși – până la urmă, Zafira Tourer este o mașină serioasă.

    Rechinii trebuie să meargă mai departe, a considerat și Stefan Arndt, când i-a fost dată responsabilitatea pentru dezvoltarea designului interior al ADAM, fiind asociat cu Niels, care s-a ocupat de exterior. Având în vedere natura neconvențională a ADAM, rechinii ar putea fi mai vizibili și mai amuzanți. Și ar putea avea chiar și câțiva tovarăși. Există acum doi rechini în ADAM.

    În România, numărul de modele Corsa vândute de la inaugurarea generației D, alături de cei trei rechini din Zafira Tourer și cei doi din ADAM ridică numărul total al figurinelor la aproximativ 15.500.

    În Opel ADAM unul dintre rechini poate fi găsit destul de ușor… celălalt este însoțit de doi pești nevinovați - dar unde sunt ei ascunși? Ei bine, toată lumea știe că rechinilor le place lichidul… Distracție plăcută!


    Sursa: Opel Romania  


    joi, 17 aprilie 2014, ora 08:02

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.