.
  • Platforma “myOpel”, disponibilă în România


    Portalul se adresează proprietarilor de modele Opel noi sau rulate 


     
    Bucureşti. Opel lansează în Europa programul „myOpel”, menit să uşureze comunicarea şi interacţiunea online cu clienţii Opel şi după închierea procesului de vânzare. Mai mult, sistemul se adresează şi proprietarilor de modele Opel rulate.

    În România, platforma este accesibilă online la adresa myopel.com.ro, iar procesul de înregistrare se poate realiza deja. Beneficiile prezenţei pe platformă includ posibilitatea de a accesa istoricul intervenţiilor în unităţile service Opel, ca şi opţiunea de a realiza programări online la unitatea service a dealerului preferat. Eventuale campanii tehnice vor fi comunicate direct şi eficient celor cărora li se adresează.

    Informaţiile despre echipamentele şi dotările din fabrică ale modelului deţinut sunt acum accesibile direct proprietarului şi, acolo unde este cazul, mai multe maşini Opel pot fi administrate prin intermediul plaformei.

    Produsul este pus la dispoziţa tuturor deţinătorlor de modele Opel, indiferent de provenienţa maşinii. Oferte de service personalizate sau alte tipuri de informări vor putea fi la îndemâna clientului prin acest instrument. Printre acestea, notificări cu privire la intervenţiile necesare, precum reviziile tehnice periodice, sunt soluţii pentru o comunicare continuă şi eficientă cu reprezentanţa Opel.

    Înscrierea aduce combustibil cadou
    Paşii înregistrării sunt simpli, iar structura platformei intuitivă: după completarea profilului şi a seriei de şasiu, clientul poate alege un dealer preferat din reţeaua partenerilor Opel. Platforma myopel.com.ro poate fi accesată online, fiind optimizată inclusiv pentru dispozitive mobile.

    Oferta valabilă pe parcursul campaniei aduce în mod automat şi fără tragere la sorţi combustibil cadou. Cei care se înregistrează pe site-ul dedicat sau la un partener Opel, vor primi un voucher pe care îl transformă într-un bon de combustibil în valoare de 50 de lei la orice dealer autorizat Opel.

    Service Favorit, program pentru modele mai vechi de 2 ani
    Oferta Opel dedicată modelelor rulate include şi programul Service Favorit, ce propune preţuri competitive în funcţie de vârsta maşinii. Pentru modele Opel cu vârsta între 2 şi 4 ani clienţii beneficiază de o reducere de 10% la toate piesele originale și manoperă, în timp ce pentru maşinile cu vârsta peste 4 ani, aceasta se dublează, reducerea fiind de 20%.

    Programul presupune astfel preţuri comparabile cu cele ale service-urilor independente ce nu folosesc nici piese originale Opel, nici personal instruit sau aparatură specifică modelului. O revizie poate începe chiar de la 389 lei cu TVA și manoperă pentru o mașină între 2-4 ani vechime sau 354 lei cu TVA și manoperă pentru o mașină mai veche de 4 ani, în cazul unui model Opel Corsa 1.0 benzină. Revizia presupune înlocuirea uleiului, filtrelor de ulei, aer, polen, iar costul include manopera.


    Sursa: Opel Romania 


    Detalii suplimentare despre aceasta campanie gasiti in service-ul autorizat Opel - Auto Aiss Focsani, Calea Moldovei (E85) km. 185, tel.: 0237/212.201, receptie.service@autoaiss.ro





    luni, 24 februarie 2014, ora 08:48

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.