.
  • Inaugurare cu fast: Expoziţia Opel 'ADAM de Bryan Adams'

    • Vernisaj cu artistul și oaspeți importanţi în Munchen
    • Premieră mondială pentru Opel ADAM Camouflage proiectat de Bryan Adams
    • Premiul Internaţional „Calendar Award 2014“, succes pentru ADAM repus în scenă de către Adams


    Rüsselsheim / Munchen. Opel și Bryan Adams au zguduit Munchen-ul, unde cântărețul, compozitorul și fotograful canadian a deschis expoziția "ADAM de Bryan Adams", alături de Tina Müller, Chief Marketing Officer Opel. Artistul expune fotografiile din calendarul său omonim ce prezintă modelul lifestyle Opel în "Haus der Kunst" (Casa Artei).

    „Imaginile arată mai multe fețe diferite ale Opel ADAM din punctul de vedere al unui mare artist. Orice client îşi poate proiecta campionul individualizării exact așa cum îi place, până la ultimul detaliu. Acest lucru face ca fiecare ADAM să fie unic și propria operă de artă a fiecărui client", spune Tina Müller.
    Bryan Adams a apreciat colaborarea cu producătorul german: „Opel mi-a dat libertate artistică deplină, ceea ce este extrem de atractiv pentru mine. Și mi s-a cerut să proiectez propria mea mașină! Rezultatul este ADAM negru-camuflaj.“

    Acest Opel ADAM Camuflaj a avut, de asemenea, premiera mondială la vernisaj şi a fost lăudat de 250 de participanţi din televiziune și film, modă și mass-media, sport şi societate - inclusiv vedete internaționale, precum modelul Eva Padberg sau campionul olimpic André Lange.

    ADAM Camuflaj va fi lansat ca o ediție limitată de zece mașini. Încasările vor merge la „Fundația Bryan Adams“, care ajută oamenii cu probleme: operează centre pentru cei infectaţi cu HIV, are grijă de persoanele dependente de droguri, contribuie la o mai bună educație în Afganistan și Pakistan și susține proiecte de mediu.

    Tina Müller, Chief Marketing Officer, a acceptat deja primele premii pentru calendarul „ADAM de Bryan Adams“. Premiul „Gregor International 2014“ este conferit de Graphical Club Stuttgart. Calendarul ADAM a primit titlul de „Excellent Calendar“ la categoria Premiul foto și a câștigat o medalie de bronz la Premiul Gregor.


    Sursa: Opel Romania


    vineri, 7 februarie 2014, ora 10: 50

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.