.
  • Totul ţine de perspectivă: Opel ADAM este unic, indiferent de dimensiuni

    • Urări din partea lui Moş Crăciun: Opel ADAM ia cadouri pentru Anul Nou de la Polul Nord
    • Varietate infinită: mai multe variante, culori şi elemente de decor pentru ADAM în 2014
    • Individualitate: disponibil acum cu 16 culori pentru caroserie (+5!) şi 6 culori pentru acoperiş (+4!)
    • Perspectivă excepţională: proiect foto cu ADAM în miniatură într-un mediu natural

    Rüsselsheim. Opel ADAM a ajuns la Polul Nord. În calitate de snowmobil roşu-alb al lui Moş Crăciun, va aduce cu siguranţă multe cadouri. Acestea includ cinci culori pentru caroserie noi şi proaspete pentru ADAM şi patru noi culori pentru acoperiş, numeroase elemente de design elegante şi colorate şi trei tapiţerii textile noi care conferă autovehiculului de oraş elegant şi mai multă individualitate. Datorită acestora, se poate alege acum dintre 16 culori pentru caroserie şi şase culori pentru acoperiş diferite pentru a le combina.

    Însă ADAM nu impresionează doar la mărimea iniţială – inspiră la creativitate şi în miniatură. Varianta la scara de 1:43 a nou-venitului de succes de la Opel a ajuns astfel în faţa camerelor. Cu ajutorul unui proiect foto unic, fotograful Axel Wierdemann din Wiesbaden a transformat modelul micro ADAM într-o mare vedetă. Având o abordare unică şi creativă, el a fotografiat modelul ADAM în cel mai popular format pentru jucării, împreună cu personaje mici la aceeaşi scară, însă în loc de studio, a ieşit afară, în mediul natural al lui ADAM, aproape de casa sa. Ideea era să folosească cele mai banale aspecte ale realităţii, să se joace cu amplasamentul, autovehiculul şi personajele şi să prefere orice truc mecanic în locul soluţiilor din photoshop pentru a reda viaţa lui ADAM.

    Opel ADAM 2014: şi mai colorat şi mai personalizat în al doilea an
    ADAM arată cât de unic şi extraordinar este la mărimea inițială, oferind acum şi mai multe posibilităţi de personalizare. Clienţii ADAM pot alege acum dintre 16 culori pentru caroserie – care pot fi utilizate atât pentru caroserie, cât şi pentru acoperiş – şi şase culori exclusiviste pentru acoperiş, care pot fi combinate cu primele, după preferinţe. Un argintiu elegant nou (denumit „Silverwalker”), un maro închis intens („M. Darkside”), un albastru viu („Let it Blue”), un verde lime îndrăzneţ („Dancing Green”) şi un gri cald subtil („Pink-Kong”) sunt lansate drept culori pentru caroserie; trei dintre acestea (maro închis, verde lime şi albastru viu) sunt disponibile acum drept culori exclusiviste pentru acoperiş.

    În plus, trei tapiţerii textile noi, trei elemente de decor noi şi două culori de interior noi, un capitonaj nou pentru plafon, două culori noi pentru oglinda retrovizoare şi trei elemente de decor noi pentru carcasa oglinzilor exterioare, precum şi o culoare nouă pentru bara cu logo şi două seturi noi de autocolante pentru exterior sporesc posibilităţile de personalizare ale modelului ADAM. Aşadar, Opel ADAM este şi mai elegant şi mai colorat pe măsură ce păşeşte în al doilea an de vânzări, consolidându-şi poziţia de campion modern al personalizării.

    Mai mult, două modele speciale, ADAM Black Link şi ADAM White Link oferă, pe lângă un design foarte special alb-negru ca de smartphone, inteligentul şi premiatul sistem de infotainment IntelliLink şi suport Siri Eyes Free în dotarea standard.

    Aventurile fotografice ale lui micro ADAM
    Graniţa dintre realitate şi lumea modelelor în miniatură este estompată de mâini profesioniste. Atenţia se concentrează asupra unui Opel ADAM mic, la scară de 1:43, Rinul sau staţia principală Wiesbaden asigurând fundalul. Obiectivul proiectului foto al lui Axel Wierdemann, care îl are ca actor în rol principal pe ADAM, este de a crea o lume nouă de imagini, păstrând în acelaşi timp modelul cât mai real şi autentic posibil. Wierdemann a fotografiat autovehicule şi siluete miniaturale convenţionale în prim plan şi cu timpi de expunere lungi, jucându-se foarte mult cu efecte de iluminare destul de simple, dar inteligente. Obiecte mici comune au devenit cu totul alte obiecte. De exemplu, un băţ de la îngheţată devenit trambulină şi bilete de cinema întinse pentru a crea covorul roşu perfect pe un fundal impresionant. Imaginile dau impresia că au fost fotografiate în timpul unor anotimpuri diferite şi în ţări diferite, dar au fost de fapt surprinse în regiunea Rin-Main, de unde provine fotograful, foarte aproape de sediul Opel din Rüsselsheim. Sună prea abstract? Daţi click pe imaginile minunate cu lumea ADAM şi vă garantăm că Opel ADAM vă va uimi şi în miniatură!



    Sursa: Opel Romania 


    luni, 23 decembrie 2013, ora 08:30

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.