.
  • Noul Opel Insignia, maşina oficială Winter Corporate Games 2014

    • A doua ediţie a festivalului sportiv începe pe 7 februarie
    • Opel este din nou partenerul auto al competiţiei




    Bucureşti/Braşov. Winter Corporate Games, festivalul sporturilor de iarnă pentru firme şi corporaţii, care are loc în peste 20 de tări de pe cele 5 continente, a ajuns la a doua ediţie în România. Opel rămâne partenerul competiţiei cu care împărtăşeşte valori precum sportivitate, eficienţă şi fair-play.


    „Noul Opel Insignia, maşina oficială a Corporate Games, este prin excelenţă un model pentru zona de business”, consideră Cristian Milea, Opel Country Director România. „Dincolo de aspectul elegant, noua generaţie oferă soluţiile de conectivitate necesare desfăşurării activităţii, aducând în plus mobilitatea pe care munca la birou nu o poate oferi”, explică el alegerea noului Insignia.


    Între 7 şi 9 februarie 2014, Opel va fi prezent la Poiana Braşov pentru ediţia de iarnă a competiţiei sportive, punând la dispoziţia participanţilor cele mai recente modele, printre care şi, bineînţeles, noul Opel Insignia. În iarna anului viitor, corporatiştii vor putea alege să participe la 7 sporturi: schi, snowboard, volei pe zapadă, tir în poligonul de biatlon, tenis de masă, bowling sau biliard, în timp ce gama Opel prezentă la eveniment va fi accesibilă concurenţilor interesaţi să experimenteze cele mai noi modele ale brandului.


    Ediţia de vară a Corporate Games, a cărei ceremonie de premiere a avut loc într-un showroom Opel din Bucureşti, s-a desfăşurat în capitală între 6 şi 9 iunie 2013. Aceasta a reunit nu mai puţin de 1.864 participanţi din 52 de companii, care s-au confruntat la 16 sporturi, în 120 de evenimente.


    Sursa: Opel Romania 


    joi, 5 decembrie 2013, ora 08:39

1 comentarii:

  1. Bidrom says:

    frumoasa masina

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.