.
  • Machetele Corvette, un succes global pentru Chevrolet


    În acest an au fost vândute peste două milioane de machete Corvette


    ZURICH – Figurinele cu eroi şi diversele jocuri pot fi apariţii frecvente sub pomul de Crăciun, dar maşinile de jucărie tradiţionale încă îşi au locul în sania lui Moş Crăciun.
    Pe lângă faptul că a câştigat mai multe premii de top în industria auto, cel mai nou şi mai rapid autovehicul din gama Chevrolet a primit încă o distincţie, fiind modelul licenţiat cel mai des pentru machete şi jucării din lume în acest an, conform General Motors Branded Entertainment and Licensing. În acest an au fost vândute în lume în total peste două milioane de machete oficiale Stingray licenţiate de GM.

    Una dintre cele mai populare machete începând cu 1968
    De la filmul Cars 2 al Studioului de Animaţie Disney Pixar şi filmul Transformers din 2014 la modelele Hot Wheels şi Fisher Price, Chevrolet Corvette şi-a găsit locul în inimile copiilor mari şi mici în perioada Crăciunului, timp de 60 de ani.
    În S.U.A., Hot Wheels continuă să fie macheta cea mai vândută. Primele modele Hot Wheels au fost fabricate în 1968, inclusiv un Chevrolet Corvette Stingray din generaţia C3. Chevrolet Corvette a deţinut periodic locul de cea mai vândută maşină de jucărie din lume încă din acel moment.
    În timp ce Chevrolet este a patra marcă de autovehicule din lume, cu vânzări anuale de aproape 5 milioane de maşini în peste 140 de ţări, vânzările sale sunt de-a dreptul zdrobite de legendarul producător de machete, care din 1968 a produs peste 4 miliarde de modele Hot Wheels.
    În fiecare zi sunt vândute 13.698 de autovehicule Chevrolet, în fiecare secundă sunt cumpărate 2,75 machete Hot Wheels. Aceasta înseamnă mai mult decât au produs cei trei mari producători auto de la Detroit împreună, de la începuturile industriei auto.

    Date pe scurt despre Hot Wheels:
    • Macheta Chevrolet Corvette Stingray din 1968, la scara 1:64, se numără printre primele 16 modele Hot Wheels originale lansate şi rămâne una dintre cele mai valoroase jucării Hot Wheels în rândurile colecţionarilor.
    • Amplasate una în faţa celeilalte, toate cele 1000 de variaţii ale modelelor Hot Wheels produse în ultimii 40 de ani ar înconjura Pământul de peste patru ori.
    • Câteva dintre cele mai mari colecţii de maşini Hot Wheels sunt evaluate la peste 1.000.000 de dolari.
    • Peste 41 de milioane de adulţi au crescut „conducând” maşini Hot Wheels.
    • Primul model Hot Wheels produs la dimensiunile reale ale unui autovehicul şi oferit spre vânzare de un producător este Chevrolet Camaro, a cărui producţie a debutat în 2013.
    • Fisher-Price Power Wheels Corvette Stingray este cea mai rapidă maşină cu baterie din lume, având o baterie de 12 V care o propulsează până la 6 mph.
    Date pe scurt despre Corvette Stingray:
    • Având o putere de 466 cp (343 kW), un cuplu de 630 Nm şi accelerând de la 0 la 100 km/h în 4,2 secunde, noul Stingray este cel mai performant model Corvette standard din toate timpurile
    • Modelul decapotabil a făcut parte din gama Corvette începând cu 1953 şi versiunea din 2014 include un acoperiş complet electronic care poate fi coborât sau ridicat în timpul conducerii, la viteze de până la 48 km/h
    • În prezent, există cluburi ale proprietarilor de autovehicule Corvette şi ale fanilor acestora în peste 100 de ţări
    • 58% dintre cei 1,1 milioane de fani care au dat Like paginii oficiale de Facebook a modelului Corvette nu sunt din Statele Unite ale Americii.
    Hot Wheels® este o marcă înregistrată a Mattel, Inc. Toate drepturile rezervate.


    joi, 5 decembrie 2013, ora 08:33

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.