.
  • Copiii din Manchester vor beneficia în urma unei licitaţii speciale Chevrolet

    • Autovehiculul unic Chevrolet Trax, purtând semnăturile echipei Manchester United strânge 14.301 £ (17.157 €) în cadrul unei licitaţii pe eBay
    • Sumele încasate din vânzări vor fi acordate Fundaţiei Manchester United
    • S-a strâns o sumă totală de 17.564 £ (21.071 €)  
    Comunităţile din Manchester vor beneficia în urma vânzării la licitaţie pe eBay a unei ediţii speciale a modelului Chevrolet Trax săptămâna trecută.
    Autovehiculul unic Chevrolet Trax cu temă Manchester United, purtând semnăturile campionilor sezonului 2012/13 din Premier League, a strâns o sumă de 14.301 £ în cadrul unei licitaţii de caritate de pe eBay.
    Toate sumele încasate vor fi acordate Fundaţiei Manchester United pentru a susţine programul sportiv Ability Counts pentru persoanele cu dizabilităţi. Acesta oferă persoanelor cu dizabilităţi oportunitatea de a juca sau de a se antrena cu echipa Manchester United şi are un număr de 150-160 de jucători cu vârste cuprinse între 8 şi 40 de ani.
    Licitaţia a strâns o sumă totală de 17.564 £ (21.071 €) întrucât alte obiecte, toate donate de către Chevrolet, Partenerul Auto Oficial al echipei Manchester United, inclusiv un tricou purtat de Wayne Rooney în timpul meciului cu Hannover din 2012 în care a marcat un hat-trick şi un tricou cu semnătura căpitanului Manchester United, Nemanja Vidic, purtat în timpul meciului cu Wigan din cadrul ediţiei de anul acesta a Community Shield, au fost imediat cumpărate de suporteri Manchester United.
    Rebecca Lawman, Director de Marketing, Chevrolet Marea Britanie, a declarat: „Licitaţia modelului Chevrolet Trax cu tema Manchester United a fost un succes total. Suporterii echipei Manchester United au susţinut cu adevărat această licitaţie, iar banii strânşi vor fi donaţi pentru o cauză fantastică.
    „Fundaţia Manchester United face o muncă extraordinară prin intermediul programului său Ability Counts, oferind persoanelor cu dizabilităţi oportunitatea de a se antrena şi de a juca pentru echipa Manchester United şi sperăm ca această donaţie să ajute la continuarea activităţilor lor de excepţie.
    „Pasiunea şi generozitatea suporterilor echipei Manchester United a fost evidentă în cadrul acestei licitaţii şi sperăm că norocoşii câştigători se vor bucura de ceea ce au câştigat.”
    Foştii jucători ai Manchester United Gary Pallister, David May şi Quinton Fortune şi-au arătat sprijinul pentru această campanie prin participarea în cadrul turului Chevrolet Trax UK, ce a pornit de la stadionul Old Trafford şi a vizitat distribuitorii Chevrolet din Marea Britanie.
    „Suntem încântaţi de faptul că Chevrolet a ales să susţină Fundaţia prin această licitaţie unică. Sprijinul acordat de organizaţii precum Chevrolet este foarte important, ajutându-ne să ne dezvoltăm continuu activitatea în cadrul comunităţii. Această donaţie ne va permite să ne îmbunătăţim serviciile destinate persoanelor cu dizabilităţi din zona Greater Manchester,” a declarat John Shiels, director executiv, Fundaţia Manchester United.
    Campania a fost susţinută de un calendar de evenimente şi apariţii media, precum şi de o activitate integrată în cadrul reţelelor de socializare.
    Licitantul câştigător a fost dealerul Chevrolet Frosts of Shoreham din Sussex. Toby Frost, Director, a declarat: „Ne-am dorit foarte mult această maşină – este ceva foarte special care celebrează asocierea Chevrolet cu echipa Manchester United într-un mod unic şi reprezintă instrumentul perfect pentru noi pentru a atrage atenţia către noul Trax din reprezentanţa noastră. Mândri să susţinem Fundaţia Manchester United, avem în plan să înmatriculăm maşina şi să o folosim în scopuri promoţionale pentru a spori notorietatea reprezentanţei noastre Chevrolet în cadrul evenimentelor anuale locale şi în cadrul salonului auto.  Suporterii fotbalului sunt, desigur, mai mult decât bineveniţi să viziteze reprezentanţa pentru a vedea modelul unic Trax şi pentru a putea face fotografii cu el.”
    Fundaţia Manchester United lucrează în unele dintre cele mai dezavantajate zone din Greater Manchester şi are ca scop educarea şi motivarea tinerilor.
    Fundaţia asigură antrenamente de fotbal, cursuri de aptitudini, dezvoltare personală şi experienţe care le schimbă viaţa tinerilor, oferindu-le şansa de a avea o viaţă mai bună.
    Pentru informaţii suplimentare despre Chevrolet sau nou-nouțul SUV Trax, accesaţi pagina de internet www.chevrolet.ro.
    Lista completă a obiectelor licitate:
    • Tricou cu semnătură purtat de Nemanja Vidic, căpitanul Manchester United, în timpul meciului cu Wigan Athletic din cadrul ediţiei de anul acesta a Community Shield, câştigat cu 2-0
    • Tricou înrămat al lui Wayne Rooney, purtat în timpul meciului amical cu Hannover din 2012, în care a marcat un hat trick
    • Istoria ilustrată a echipei Manchester United, semnată de David Moyes
    • Autobiografia semnată de Sir Bobby Charlton
    • Un tricou ediţie specială Manchester United cu numele TRAX în locul jucătorului, semnat de Ryan Giggs
    • Un post de mascotă – oportunitatea de a fi mascota echipei în cadrul meciului împotriva echipei Hull City din data de 26 aprilie 2014 (data de televizare a meciului poate fi modificată)
    • O minge One World Futbol semnată de jucătorii din prima echipă Manchester United precum Patrice Evra, Michael Carrick, Ashley Young, Jonny Evans, Anders Lindegaard şi Danny Welbeck

    Despre Chevrolet
    Compania Chevrolet a fost înfiinţată la Detroit în 1911 şi este pe locul patru în topul celor mai mari mărci de autovehicule din lume, cu vânzări anuale de aproape 5 milioane de autovehicule şi camioane în peste 140 de ţari. Chevrolet oferă clienţilor săi autovehicule cu consum redus de carburant, performanţe energice, design expresiv, calitate înaltă şi conectivitate inteligentă prin Chevrolet MyLink. Gama Chevrolet destinată pieţei europene cuprinde autovehiculele de oraş Spark şi Aveo, SUV-ul de mici dimensiuni Trax, modelul compact Cruze, MPV-ul de familie Orlando, SUV-ul compact Captiva, modelul Malibu sedan de dimensiuni medii, legendarele modele sport Camaro şi Corvette, precum şi Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsă. Pentru informaţii suplimentare, accesaţi Chevrolet.Media.ro sau www.chevrolet.ro.

    Despre eBay for Charity
    eBay reprezintă una dintre cele mai mari pieţe mondiale care asigură acces oamenilor la lucrurile de care au nevoie şi pe care le iubesc. Acţiunile de caritate desfăşurate în Marea Britanie strâng anual peste 13 milioane £ prin eBay for Charity. Fiind înfiinţată în 2006, această acţiune ajută organizaţiile de caritate de toate mărimile să strângă fonduri prin comercializarea pe eBay, asigurând celor 18 milioane de persoane din Marea Britanie care vizitează în fiecare lună site-urile eBay o modalitate sigură şi eficientă de a efectua donaţii la alegere. Donaţiile efectuate de utilizatorii site-urilor eBay sunt colectate şi realocate complet de către PayPal Giving Fund, partenerul eBay Inc pentru caritate, având numărul de înregistrare 1110538. www.paypalgivingfund.org.uk.

    Despre Fundaţia Manchester United
    Fundaţia Manchester United lucrează în unele dintre cele mai dezavantajate zone din Manchesterul metropolitan şi are ca scop educarea şi motivarea tinerilor. Fundaţia asigură antrenamente de fotbal, cursuri de aptitudini, dezvoltare personală şi experienţe care le schimbă viaţa tinerilor, oferindu-le şansa de a avea o viaţă mai bună.


    Sursa: Chevrolet Romania


    vineri, 15 noiembrie 2013, ora 08:15

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.