.
  • Chevrolet sustine evenimentul Beaujolais Run


    ·Corvette Stingray şi Camaro sunt vedete la deschiderea Beaujolais Run ·Evenimentul strânge fonduri pentru Fundaţia Henry Surtees  
    · Vor participa legende Le Mans, inclusiv Oliver Gavin de la Chevrolet
     

    Modele Chevrolet, însoțite de piloți legendari, au marcat începutul evenimentului Beaujolais Run din acest an, o experienţă de conducere anuală pentru caritate care strânge fonduri pentru cauze meritorii. 

    Noul Corvette Stingray a fost prezent lângă câştigătorul Beaujolais Run, un Corvette C6, pentru a deschide evenimentul pe circuitul legendar Brands Hatch din Kent, flancat de o pereche de autovehicule Camaro, conduse de legende Le Mans, inclusiv pilotul-vedetă al Chevrolet, Oliver Gavin. Beaujolais Run este o întrecere în materie de navigaţie cu un parcurs criptic cu puncte de control, care începe la Woodcote Park din cadrul Royal Automobile Club şi se termină în inima Burgundiei. Cursa atrage un număr impresionant de echipe în fiecare an, care pilotează autovehicule de la modele comune la supercaruri şi are ca obiectiv să ofere participanţilor săi experienţe inedite, dar şi să strângă bani pentru cauze nobile. John Surtees, deţinător al ordinului OBE şi Dr Jonathan Palmer dau startul cursei din 2013, fluturând steagul pentru eroii de la Le Mans, Anthony Reid şi Oliver Gavin, pilotul de testare al Chevrolet, ambii conducând la eveniment modele Chevrolet Camaro. 

    Marile curse de la Le Mans au devenit tema evenimentului de acest an, Corvette având o moştenire senzaţională în materie de curse şi concurând la cursa de 24 de ore de la Le Mans de peste cinci decenii de la debutul său pe legendarul Circuit de la Sarthe în 1960. Beaujolais Run este un eveniment non-profit, care va strânge în acest an fonduri necesare pentru Fundaţia Henry Surtees, sub conducerea lui John Surtees, OBE, care este şi patronul evenimentului. John Surtees, OBE a declarat: „Când mi s-a cerut să patronez evenimentul, răspunsul nu a fost unul dificil. A fost prea greu să rezist oportunităţii de a mă implica într-un eveniment care include condusul pe drumuri franţuzeşti excelente, prin sate superbe și o vizită la Chateaux, plus vin, şampanie şi mâncare senzaţionale. Totuşi, cel mai important lucru este că toate veniturile vor fi donate. Mă voi asigura că fiecare penny va fi folosit pentru a-i ajuta pe cei mai puţin norocoşi ca noi.” Rob Bellinger, Director Beaujolais Run, a declarat: „Suntem încântaţi că Chevrolet a fost de acord să fie marca sărbătorită în acest an. 

    A putea utiliza un decor atât de evocator cum e Brands Hatch şi a lansa cele mai recente modele Chevrolet în cadrul evenimentului este un mare privilegiu. Înscrierea lui Oliver Gavin, pilotul lor câştigător de la Le Mans, a făcut acest an cu adevărat special. Experienţe ca acestea sunt cele care ne diferenţiază de alte evenimente şi îi impulsionează pe participanţii noştri să strângă cât de mulţi bani pot pentru Fundaţia Henry Surtees.” Dr Jonathan Palmer a concluzionat: „Beaujolais Run este un eveniment incitant şi mă bucur că Brands Hatch a fost locul de deschidere a ediţiei din acest an. 

    Pe lângă faptul că este foarte distractiv pentru participanţi, evenimentul din acest an susţine o cauză aproape de inimile noastre şi suntem mândri să onorăm memoria lui Henry şi să susţinem activităţile de strângere de fonduri ale evenimentului.” Concurenţii vor avea nu doar şansa de a conduce pe aceeaşi pistă cu Surtees, Palmer, Gavin şi Reid, ci vor beneficia şi de ospitalitatea companiei Taittinger.  


    Sursa: Chevrolet Romania  


    joi, 21 noiembrie 2013, ora 12:04

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.