.
  • Sistemul Chevrolet MyLink castigă premiul SMARTBEST 2013

    • Sistemul interconectat MyLink este apreciat pentru designul intuitiv şi integrarea  facilă a smartphone-urilor
    • Chevrolet Trax, SUV-ul de dimensiuni mici, se află printre cei cinci finalişti selectaţi pentru premiul AUTOBEST 2014



    ZURICH – AUTOBEST. Un juriu alcătuit din jurnalişti de specialitate din 15 ţări din Europa Centrală şi de Est a desemnat sistemul Chevrolet MyLink câştigător al premiului SMARTBEST 2013. Organizaţia a descris sistemul drept o „tehnologie inovatoare, simplă şi foarte accesibilă”. Premiul SMARTBEST a fost introdus anul trecut.

    Tehnologia Chevrolet MyLink prezintă conţinut de pe smartphone-uri pe ecranul tactil color de înaltă rezoluţie şi asigură acces rapid la agende telefonice, liste de redare, galerii foto şi/sau videoclipuri şi alte materiale şi date stocate. Sistemele MyLink oferă acces la aplicaţii specializate, precum aplicaţia de navigaţie BringGo, aplicaţii de recunoaştere vocală şi streaming audio.

    Dispozitivele compatibile pot fi conectate via USB sau Bluetooth. Există, de asemenea, o priză de conectare specială pentru anumite dispozitive de redare a fişierelor audio care nu utilizează conexiunile USB sau Bluetooth. 

    „Datorită acestei tehnologii inovatoare, simple şi foarte accesibile, toţi pasagerii se pot bucura de muzica şi programele de ştiri preferate şi pot vorbi cu prietenii şi familia în timp ce călătoresc”, declară Ilia Seliktar, preşedintele juriului AUTOBEST. „Chevrolet MyLink aduce la bord toate facilităţile de infotainment prin intermediul unui smartphone, de la sistemul de navigaţie la postul de radio preferat”, adaugă Seliktar.

    Chevrolet MyLink este disponibil pentru mai multe modele Chevrolet, inclusiv Trax, noul SUV de dimensiuni mici.

    Pe lângă câştigarea premiului SMARTBEST, Chevrolet se numără printre cei cinci finalişti care vor concura pentru premiul AUTOBEST 2014, cu modelul Trax. Câştigătorul va fi anunţat la mijlocul lunii decembrie 2013.


    Despre AUTOBEST
    Organizaţia AUTOBEST este singurul juriu independent internaţional care se concentrează pe pieţele emergente. Cele mai importante criterii din procesul de votare pentru alegerea câştigătorului AUTOBEST sunt preţul, reţeaua de service, distribuţia pieselor de schimb şi versatilitatea. Membrii juriului AUTOBEST provin din 15 ţări din Europa Centrală şi de Est şi reprezintă o piaţă virtuală de peste 300 de milioane de persoane. Fiecare membru al juriului este un jurnalist de excepţie specializat în industria auto şi o voce respectată în ţara sa. AUTOBEST este al doilea cel mai mare juriu auto independent din Europa. www.autobest.org.


    Sursa: Chevrolet Romania 


    marti, 8 octombrie 2013, ora 07:56

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.