.
  • Renault la Frankfurt 2013 - Emotia designului si pasiunea inovatiei




    Renault prezinta Initiale Paris, a sasea masina concept ce face parte din strategia de design initiata de Laurens van den Acker. Acest nou concept car prefigureaza succesorul Renault Espace in versiunea „Initiale Paris” si face dovada expertizei tehnice a constructorului si a locului pe care il vizeaza in segmentul premium.

    Cu noua familie Megane dezvaluita in premiera la Frankfurt, gama Renault isi afirma cu tarie identitatea: design atractiv si inovatie pentru toti. In plus, cele sase concept car prin care a fost marcata aceasta innoire a designului marcii Renault sunt expuse in premiera la stand. Influentele lor se reflecta in masinile de serie carora le-au servit drept inspiratie.

    Pe sosea… ca si pe circuit: Renault, mizand pe cele 11 titluri de campion mondial in F1, isi demonstreaza expertiza de constructor de motoare prin prezentarea la Frankfurt a noului motor Power Unit F1 2014 si se inscrie cu entuziasm in competitia electrica. Cine altcineva decat Renault, pionier si lider mondial al pietei zero emisii, putea deschide aceasta noua cale?!


    joi, 12 septembrie 2013, ora 08:41

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.