.
  • O maşină mică cu prezenţă mare: Opel ADAM este vedeta spectacolului

    • Modelul urban al Opel este câştigătorul opţiunii publicului în cadrul Autonis
    • Peste 50.000 de comenzi pentru ADAM înregistrate până acum



    Rüsselsheim. Un vot 100% convingător: Opel ADAM este, cu 39,4% din opţiuni, câştigătorul categoriei ‘maşina mică’ a Autonis, repectatul premiu acordat de publicul auto motor and sport din perspectiva celor mai bune inovaţii de design ale anului. În jur de 18.000 de cititori şi-au manifestat preferinţele faţă de 104 modele din opt categorii. Inteligentul ADAM a primit cele mai multe voturi în toate categoriile şi a luat conducerea, primind cu 18 procente mai mult decât candidatul plasat pe locul doi.

    Victoria decisă a lui ADAM este încă o dovadă a coerenţei filosofiei de design a Opel. Prezenţa atractivă, cabina stilizată şi posibilităţile de personalizare practic nelimitate sunt pe gustul cititorilor şi ale clienţilor Opel. ADAM este produs în Germania, la fabrica Opel de la Eisenach, în care compania a anunţat în august investiţii suplimentare de 8 milioane de euro. Modelul a depăşit recent pragul de 50.000 de comenzi.

    La începutul lunii septembrie, Opel a prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt o ediţie limitată ADAM: ADAM Black Link şi ADAM White Link sunt echipate standard cu sistemul de infotainment IntelliLink şi funcţia de comandă vocală Siri Eyes Free. Variantele ADAM Black Link şi White Link reflectă aspectul tipic al smartphone-urilor în negru sau alb, având accente din aluminiu periat. Astfel, acestea reprezintă un amestec perfect între tehnologiile ultramoderne de infotainment şi conectivitate cu un design curat, inspirat din domeniul tehnic.

    În plus, atrăgătorul Opel ADAM îşi va consolida poziţia de campion al personalizării pe parcursul lunilor viitoare cu mai multe opţiuni pentru interior şi exterior. Acum sunt adăugate şi culori noi pentru caroserie şi acoperiş, modele noi de jante şi elemente noi de decor, pentru a spori posibilităţile de personalizare. Interiorul modelului ADAM străluceşte în culori şi elemente grafice noi ale panoului de instrumente, consolei centrale şi uşilor, precum şi datorită tapiţeriei noi a scaunelor şi elementelor de design suplimentare ale plafonului. Toate acestea măresc foarte mult posibilităţile de personalizare, cumpărătorii modelului ADAM putând să-şi creeze autovehicul visat.


    Sursa: Opel Romania 


    marti, 24 septembrie 2013, ora 07:56

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.