.
  • Manual interactiv pentru noul Opel Insignia


    • Noua aplicaţie myOpel, extinsă cu manualul electronic myOpel Manual
    • Telefoanele smartphone scanează detaliile maşinii şi se conectează la manualul utilizatorului 



    Rüsselsheim. Clienţii noului Opel Insignia vor putea folosi un manual complet nou, inteligent şi foarte uşor de utilizat pentru noul vârf de lance al Opel, ce va debuta la Salonul International Auto de la Frankfurt. Nu vor mai trebui să caute prin sute de pagini de text pentru a identifica o funcţie sau un simbol, pentru că tot ce au de făcut este să descarce aplicaţia myOpel. Această aplicaţie Opel a fost extinsă cu o funcţie foarte utilă – myOpel Manual.

    Cu myOpel Manual, oricine poate folosi un manual interactiv. După ce este instalată aplicţia, este suficientă o simplă scanare a părţii din maşină care trebuie explicată cu camera telefonului inteligent. Display-ul va arăta un cerc galben, iar clientul atinge simbolul de pe ecranul touch pentru a primi pe loc explicaţia elementului selectat – mai simplu nu se poate.

    Un alt exemplu al posibilităţilor puse la dispoziţie de myOpel Manual: şoferul vrea să verifice nivelul de ulei al noului Insignia pentru prima oară şi caută joja. După o scanare rapidă a compartimentului motor cu un smartphone, myOpel Manual va indica elementele importante pentru şofer pe display – şi, bineînţeles, unde este localizată joja, ca şi secţiunea de text relevantă din manulul utilizatorului.

    myOpel Manual este cea mai recentă dovadă a cât de mult preţuieşte Opel conectivitatea maşinilor sale şi oferirea celor mai bune servicii pentru clienţi. Cu sistemul său infotainment revoluţionar, noul Opel Insignia este cel mai bun exemplu al acestui angajament. Indiferent dacă operarea intuitivului sistem are loc prin comandă vocală, controller-ului touchpad, butoanelor sau display-ului touchscreen de dimensiuni mari – în funcţie de nevoile şoferului şi ale pasagerului din faţă – posibilităţile sunt variate.

    Bazându-se pe tehnologia “augmented reality”, manualui clientului Insignia myOpel Manual va face parte din recent introdusa aplicaţie myOpel. Acesta facilitează dialogul dintre client, dealer şi producător. Totodată, oferă funcţii practice, precum identificarea unui loc de parcare şi raportarea unui accident. myOpel Manual este disponibil iniţial pentru sistemul de operare iOS, versiunea bazată pe Android urmând să fie introdusă curând.

    “Clienţii trebuie să fie satisfăcuţi la fiecare contact pe care îl au cu brandul Opel, precum şi ca urmare a interacţiunii zilnice cu maşina lor. Contactul cu marca este acum şi mai rapid prin aplicaţia gratuită myOpel, ce permite clientului şi dealerului să desfăşoare un dialog permanent,” spune Markus Sternberg, Executive Director Customer Experience Europe.



    Sursa: Opel Romania 


    luni, 9 septembrie 2013, ora 08:10

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.