.
  • Corvette Stingray este supus testelor pe circuitul Nürburgring


    ZURICH – Nürburgring este un nume care evocă trăiri intense în mulţi cunoscători ai sporturilor cu motor şi un loc unde s-a făcut şi s-a rescris de nenumărate ori istoria în domeniul curselor auto. De asemenea, este locul unde modelul european al noului Chevrolet Corvette Stingray coupe este testat în prezent, cu câteva luni înaintea începerii vânzărilor în Europa.



    „Nürburgring este renumit pentru circuitul său solicitant şi este perfect pentru scopul nostru, acela de a adapta caracteristicile de rulare şi manevrabilitate ale modelului Corvette Stingray pentru Europa”, a declarat Jim Mero, inginer în dinamica autovehiculelor la General Motors. „La Nürburgring vom fi deosebit de atenţi la configuraţia suspensiei şi la direcţie. Drumurile europene sunt foarte distinctive şi diferite de cele din SUA şi la fel sunt şi obiceiurile de conducere.”
    Experţii tehnici ai Chevrolet evaluează în prezent două autovehicule Corvette Stingray în Europa, ambele fiind conduse pe o mare varietate de drumuri. Procedurile de testare fac parte din programul standard GM de control al calităţii, implementat pentru fiecare model Chevrolet nou înainte ca acesta să fie pus în vânzare în Europa.  

    Testele sunt documentate de Patrick Herrmann, director tehnic Chevrolet Europe. Puteţi vedea observaţiile sale, precum şi imagini şi videoclipuri pe Facebook, Twitter, Youtube, Tumblr şi Instagram.
    Sursa: Chevrolet Romania



    marti, 17 septembrie 2013, ora 08:10

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.