.
  • Reuniunea loganiştilor si concert Smiley la Mioveni


    Ziua Franţei, sărbătorită la Mioveni cu fanii Dacia Logan şi cu Smiley
    Peste 200 de fani ai Dacia Logan şi aproape 80 de mașini și-au dat întâlnire la Mioveni, sâmbătă, 13 iulie, pentru a participa la prima Reuniune Naţională a fanilor Dacia Logan, organizată chiar lângă uzinele Dacia. Participanții, provenind din Argeş, Bucureşti, Brăila, Constanţa, Dolj, Ilfov, Sibiu, Vâlcea, au concurat sau au asistat la cele două probe – de accelerare şi de îndemânare. La proba de accelerare s-au înscris 38 de mașini la clasele 1400 cm3 și 1600 cm3 benzină, 1500 cm3 Diesel, și „specială” (vehicule modificate), iar la îndemânare s-au întrecut 13 participanți-vehicule. 



    La cele cinci categorii de concurs au fost desemnaţi câte trei câştigători. Întrecerile au durat aproape patru ore, iar spectacolul oferit de concurenți a fost completat, în deschiderea și închiderea cursei de accelerare, de demonstrațiile campionului național Bogdan Rusea. Bogdan este lider al categoriei H în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, pe un Logan cu un motor care dezvoltă până la 190 de cai putere. El a participat, împreună cu echipa Serus, la reuniunea fanilor Dacia Logan din vara anului 2012, stârnind același interes printre spectatorii de toate vârstele și printre concurenți, care i-au cerut autografe și s-au fotografiat cu el și Loganul său inconfundabil. 

    Lista câştigătorilor cursei de accelerare a fost următoarea: 

    Clasa 1400

    1. Ionuț Pârcălabu
    2. Florin Ciobanu
    3. Florin Precup
    Premiu special - Steluta Chirită (jurnalist si singura femeie din concurs)

    Clasa 1600

    1. Florin Frătoiu
    2. Eusebiu Firfircă
    3. Alexandru Zorzoman
    Clasa Diesel
    1. Ionuţ Stăncescu
    2. Bogdan Momeu
    3. Ticu Cătălin
    Clasa Specială
    1. Viorel Crangea
    2. Adrian Porojan
    3. Marius Necula
    Proba de îndemânare:
    1. Alexandru Melciu
    2. Cosmin Ionescu
    3. Mihai Ponea
    Au mai fost premiate și cele mai frumoase mașini, cele mai frumoase Retro-Dacia și echipele de fotbal care au ocupat locurile 1, 2 și 3 în cadrul campionatului desfășurat la baza de agrement BEMO. Premiile au fost acordate de Primăria Mioveni şi Consiliul Local Mioveni, de Dacia, Giramex, Unior și Radio 21.

    Reuniunea este un eveniment anual inițiat de Logan Club Mioveni şi Logan Club Piteşti, împreună cu Asociaţia Sportivă Sprint Club, organizat în parteneriat cu Primăria Mioveni, Consiliul Local Mioveni și Automobile Dacia.

    Peste 7.000 de spectatori au venit la concertul susținut de Smiley
    Sărbătoarea a continuat, după-amiaza, lângă Primăria Mioveni, unde a avut loc o petrecere pentru copii, cu clovni, personaje din desene animate, actori. Cei mici s-au jucat, au desenat, s-au lăsat pictați pe fețe, au cântat și au spus poezii. Timp de două ore, scena le-a aparținut și nu puțini au fost cei care au recitat din Mihai Eminescu, George Coșbuc, Elena Farago, pentru a primi un premiu sau o recompensă de la Albă ca Zăpada sau Belle. 

    Seara a adus un concert pe placul adolescenților și al tinerilor, mai ales. Dacia a oferit publicului un recital Smiley, artistul cântând în premieră în cadrul unui eveniment la Mioveni.  

    Fanii cântărețului, argeșean de origine, au sosit în centrul orașului, lângă scenă, încă de la ora 20.00 și „au vânat” intrarea în Primăria Mioveni, în așteptarea artistului lor preferat. Smiley a fost întâmpinat de organizatori și de primarul Mioveniului, Ion Georgescu, a dat câteva interviuri presei locale și a urcat pe scenă în jurul orei 21.30.

    Playlist-ul a conținut atât melodii mai noi ale artistului, cât și „hit-uri” ale anilor anteriori. Cei peste 7.000 de spectatori din fața scenei au fredonat și au aplaudat încântați de show, cu un entuziasm greu de descris, iar spre final, trei copii au urcat pe scenă pentru a-i oferi lui Smiley, în semn de admirație, câte un trandafir roz. La finalul reprezentației, Smiley a fost asaltat de fani care i-au cerut autografe și s-au fotografiat cu el, preț de încă 10 minute. 

    Concertul a fost organizat cu sprijinul Primăriei Mioveni şi al Consiliului Local Mioveni şi a avut ca parteneri media Kiss FM, Şapte seri şi Absolut tv. Tradiţia concertelor anuale organizate de Automobile Dacia la Mioveni cu ocazia Zilei Franţei a fost iniţiată în 2006, cu un concert susţinut de Ştefan Bănică Jr., şi a continuat cu Holograf (2007), Voltaj (2008), Aurelian Temişan, Daniel Iordachioaie şi formatia O-la-la (2009), Direcţia 5 (2010), Bere gratis şi Fly Project (2011), Hara și Andreea Bălan (2012).


    Sursa: www.daciagroup.com


    marti, 16 iulie 2013, ora 08:36

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.