.
  • Noi directori resurse umane Dacia si Renault Euromed Africa



    Radu Mavrodin, director resurse umane pentru regiunea Euromed Africa al Renault: „Activitatea din România are o pondere semnificativă la nivelul Grupului”


    De la începutul lunii iulie a acestui an, activitatea Direcţiei Resurse Umane a Renault România este coordonată de Dana Oprişan. Aceasta a preluat responsabilităţile de la Radu Mavrodin, care este în continuare director resurse umane pentru regiunea Euromed-Africa, din care face parte şi România.


    Dana Oprişan s-a alăturat Renault România în anul 2006 şi are o experienţă de 19 ani în domeniul resurselor umane, acumulată atât în interiorul companiei, cât şi în alte companii. Oprişan face parte dintre managerii Renault România cu un parcurs internațional în cadrul Grupului, mai precis în Franţa, unde a coordonat un proiect important de eficientizare a proceselor de resurse umane la nivel mondial. Dana Oprişan a preluat activitatea de resurse umane din poziţia de director executiv adjunct: „Voi continua să particip alături de echipa de resurse umane la succesul Renault România. Este o provocare extrem de importantă, atât pentru mine, cât şi pentru echipă, deoarece ne dorim să fim recunoscuţi ca un angajator de succes,  atât în interiorul cât şi în exteriorul companiei. Identificarea şi promovarea talentelor joacă un rol esenţial pentru performanţa globală a Renault România.”, a declarat Dana Oprişan.


    Radu Mavrodin gestionează  în continuare politicile de resurse umane Euromed-Africa, o regiune care acoperă în jur de 60 de pieţe din Europa de Est, Africa şi Oceanul Indian. Regiunea numără aproximativ 30.000 de salariaţi.


    România, cu cei 17.500 de salariaţi, este a doua ţară a Grupului si prima din regiunea Euromed-Africa în ceea ce priveşte efectivele. Renault România este un jucător foarte important în economia naţională, iar structura resurselor umane din România este robustă, cu procese clare, bine definite şi, cel mai important, mă bazez aici pe o echipă foarte autonomă şi entuziastă. De aceea, sunt convins că vom reuşi să asigurăm în continuare cel puţin acelaşi nivel de calitate al serviciilor de resurse umane pentru salariaţii din România”, a declarat Radu Mavrodin.


    Radu Mavrodin (45 ani) a absolvit Facultatea de Matematică Bucureşti, Şcoala de Studii Politice şi Administrative Bucureşti şi Ecole Nationale d’Administration, la Paris, în Franţa. Şi-a început activitatea profesională în domeniul materialelor de construcţii în cadrul Grupului Lafarge unde a ocupat diferite poziţii de management atât în ţară cât şi în Franţa: şef de proiect, director de strategie, director parteneriate e-Business, controlor de gestiune Regiunea Africa, director Divizia Beton România. În 2005 s-a alăturat Grupului Michelin unde a fost pe rând director de Resurse Umane România-Balcani şi responsabil la nivel de Grup al Proiectului Competenţe. S-a alăturat Renault România în 2010, în funcţia de director executiv resurse umane, iar în 2012 devine director resurse umane al regiunii Euromed-Africa, păstrând totodată şi responsabilităţile directe pentru activitatea din România. 


    Dana Oprişan (44 ani) este absolventă a Facultăţii Automatică şi Calculatoare. A fost, pe rând, director resurse umane la Rolem Codlea (parte a Draexlmaier), Sanex Cluj, Scop Computers, şi manager de resurse umane la Mobilrom (Orange România) şi Abela Rocas. Se angajează în anul 2006 la Renault Technologie Roumanie ca director resurse umane, activitate pe care o coordonează până în 2011. Între 2011 și 2012 este expatriată în Franţa, unde coordonează un proiect de eficientizare a proceselor de resurse umane la nivel mondial.  Din 2012 revine în țară în funcţia de director executiv adjunct resurse umane al Renault România. Începând cu luna iulie 2013 a devenit director executiv resurse umane Renault România.




    marti, 23 iulie 2013, ora 09:01

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.