.
  • Primul în clasă: Opel ADAM oferă control vocal interactiv

    • Disponibil acum: integrare a “Siri Eyes Free” iPhone 
    • Singura maşină mică ce răspunde la întrebarea "Mai avem mult?"
    • Accesul la Internet prin activare vocală scade riscul de producere a accidentelor
    • Siri pentru toată lumea: update-uri gratuite pentru modelele produse înainte de iunie 2013

    Rüsselsheim. Opel ADAM este acum disponibil şi sistemul infotainment IntelliLink ce integrează complet aplicaţia Siri Eyes Free, asistentul inteligent unic Apple ce vine în ajutor în timpul condusului, doar prin comenzi vocale. Cu ajutorul unui buton amplasat pe volan, clienţii care deţin un iPhone1 compatibil, cu sistem iOS 6, pot transmite în siguranţă comenzi aplicaţiei Siri Eyes Free, fără a-şi lua mâinile de pe volan şi privirea de la drum. Este mai mult decât o activare vocală tradiţională: se poate vorbi aplicaţiei Siri Eyes Free disponibilă la bordul ADAM pe ton de conversaţie.

    Pentru a reduce la minim distragerea atenţiei de la trafic, Apple şi Opel aduc funcţia hands-free la un nivel nou prin modul Siri Eyes Free, cu ajutorul căruia se poate interacţiona cu dispozitivul Apple utilizând doar vocea. Utilizatorii acestei aplicaţii vor observa că pe ecranul dispozitivului nu este afişat textul conversaţiei în timp ce utilizează această funcţie la bordul autovehiculului ADAM. Aceasta este una dintre măsurile de siguranţă importante luate de Apple împreună cu Opel în timpul integrării sistemului, pentru a asigura concentrarea şoferilor în primul rând pe siguranţă.

    Această caracteristică unică este disponibilă gratuit pentru toate autovehiculele ADAM echipate cu sistem IntelliLink ce vor fi comandate de acum înainte. De asemenea, şi clienţii care deţin deja un autovehicul ADAM echipat cu IntellilLink pot beneficia de Siri Eyes Free. Opel oferă o actualizare gratuită a software-ului, ce permite integrarea aplicaţiei Siri Eyes Free în sistemul IntelliLink. Sistemul inovator IntelliLink poate fi actualizat permanent pe perioada deţinerii autovehiculului, pentru a asigura actualizarea sistemului infotainment al autovehiculului la acelaşi nivel cu dispozitivele mobile de comunicare. Clienţii Opel ADAM trebuie să viziteze dealerii Opel pentru a beneficia de actualizare.

    Pentru a porni aplicaţia Siri în modul Eyes Free, şoferii nu trebuie decât să îşi conecteze dispozitivul Apple iOS la sistemul de infotainment IntelliLink prin Bluetooth, să efectueze cuplarea la sistem şi să apese butonul de activare vocală de pe volan. Aplicaţia Siri Eyes Free poate fi activată şi în timp ce în fundal funcţionează alte aplicaţii, precum BringGo.  În acest timp, volumul muzicii sau instrucţiunilor de navigaţie este redus automat.

    Şoferii Opel ADAM echipate cu sistem infotainment IntelliLink pot utiliza Siri Eyes Free pentru a:
    ·         efectua apeluri telefonice activate vocal în modul hands-free către contactele înregistrate în iPhone
    ·         asculta piesele selectate din biblioteca iTunes fără a pierde timpul navigând prin diverse meniuri şi fără să le fie distrasă atenţia în timpul conducerii
    ·         asculta, compune și trimite un iMessage, un mesaj text sau un e-mail către un număr de telefon sau un contact memorat
    ·         accesa calendarul şi a adăuga întâlniri, pentru a citi notificările primite, precum şi pentru a efectua setările pentru alarmă şi notificări
    ·         Şi, bineînţeles, Siri răspunde şi la întrebări simple, precum rezultatele meciurilor, prognoza meteo sau zilele de sărbătoare naţională.

    Mai mult, clienţii ce deţin o staţie de andocare FlexDock pot beneficia de integrarea smartphone-ului cu aplicaţia Siri Eyes Free în partea centrală a planşei de bord. Tot ce aveţi de făcut este să andocaţi orice smartphone Apple, inclusiv iPhone 5, în suport şi Siri Eyes Free vă va asista prin activarea vocală a altor aplicaţii Apple, inclusiv Apple Maps. În timp ce este activată aplicaţia Apple Maps, puteţi chiar să întrebaţi sistemul Siri Eyes Free „Mai avem până ajungem?”.
    Încă un avantaj al utilizării staţiei de andocare FlexDock Opel: iPhone-ul este încărcat automat, fără a fi necesar un cablu suplimentar, astfel încât se evită  descărcarea bateriei.

    Numeroasele funcţii ale sistemului de infotainment IntelliLink disponibil la bordul ADAM
    Noul sistem infotainment IntelliLink de la Opel ce a debutat odată cu modelul ADAM este compatibil atât cu dispozitivele iPhone, iPad şi iPod touch, cât şi cu cele Android. Gama completă de opţiuni asigurate de sistemul IntelliLink al noului Opel ADAM include şi TuneIn, o aplicaţie pentru acces global la radio, BringGo, o aplicaţie pentru navigaţie şi Stitcher, o aplicaţie pentru accesarea podcast-urilor şi emisiunilor radio online la nivel global. IntelliLink aduce conectivitatea şi funcţionalitatea smartphone-urilor la bordul autovehiculului dumneavoastră în condiţii de siguranţă, prin intermediul unui ecran tactil color, de înaltă rezoluţie, cu diagonala de 7 inch, ce permite conectarea prin Bluetooth sau USB. Din acest motiv sistemul de infotainment  ultramodern IntelliLink poate fi utilizat într-un mod la fel de personalizat ca şi conţinutul stocat pe un iPhone sau un dispozitiv Android.  
    În acelaşi timp, OpeI IntelliLink este un sistem accesibil: costă 300 de euro cu TVA.


    1Aplicaţia Siri este disponibilă în versiunea Beta numai pentru iPhone 4S, iPhone 5, iPad (generaţia a treia şi a patra), iPad mini şi iPod touch (generaţia a patra), necesitând acces la Internet. Este posibil ca aplicaţia Siri să nu fie disponibilă în toate limbile şi în toate zonele, iar caracteristicile acesteia pot varia în funcţie de zonă. Pot fi percepute taxe pentru transmiterea de date prin intermediul telefonului mobil.
    Sursa: Opel Romania / Auto Aiss Focsani


    joi, 20 iunie 2013, ora 09:39

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.