.
  • Opel, partener al campionilor la categoria business


    Corporate Games, cea mai mare competiţie sportivă pentru corporaţii, şi-a premiat câştigătorii

      
    Bucureşti. Cel mai recent deschis spaţiu Opel din capitală a găzduit ieri seară ceremonia de premiere a câştigătorilor Corporate Games. Competiţia s-a desfăşurat la Bucureşti între 6 şi 9 iunie şi a reunit nu mai puţin de 1864 participanţi din 52 de companii, care s-au confruntat la 16 sporturi, în 120 de evenimente.

    Dincolo de participarea cu o echipă formată din reprezentanţi ai Opel România şi ai dealerilor mărcii, Opel a fost şi maşina oficială a evenimentului. Cei prezenţi la competiţie au putut experimenta cele mai noi produse din gama Opel, precum ADAM şi Mokka, dar şi modele care au deja o istorie în portofoliul mărcii, aşa cum sunt Astra sau Insignia. Mai mult, participanţii la Corporate Games beneficiază de o ofertă specială dedicată lor la achiziţionarea modelelor din gamă.

    “Sportivitatea este motivul pentru care Opel sprijina acest demers de amploare”, a declarat la momentul înmânării premiilor Cristian Milea, Opel Romania Country Director. “Suntem parteneri ai campionilor la business: Opel ca brand, membrii echipei Opel, maşinile noastre, serviciile pe care le oferim - toate acestea se raportează şi funcţionează după valori complet subscrise fair-play-ului.”, a explicat el.

    Opel a inaugurat recent produsul Opel Business Hub, o platformă dedicată clienţilor corporate, ce funcţionează atât ca loc de întâlnire, cât şi ca spaţiu unde pot fi consultate ofertele dedicate.

    Companiile prezente în competiţia Corporate Games au desfăşurat un adevărat tur de forţă, cu o medie de membri per echipă de aproape 28 de persoane. HEWLETT-PACKARD s-a impus la volei şi baschet, KAUFLAND la badminton, SCHAEFFLER la biliard, şah şi tenis de masă, DECATHLON la ciclism, fotbal şi fotbal 6, în timp ce în proba de înot podiumul a fost ocupat de PHILIP MORRIS, BAT şi HEWLETT-PACKARD.

    La nivel internaţional, competiţia are o istorie de 23 de ani, iar fenomenul Corporate Games implică 54 de sporturi, 53 de oraşe în 25 de ţări de pe 5 continente, 20.000 de organizaţii şi un milion de participanţi.


    Sursa: Opel Romania 


    luni, 17 iunie 2013, ora 08:39

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.