.
  • Chevrolet vine în sprijinul legendelor pentru un meci caritabil

    • S-au strâns aproape 1 milion de euro pentru Fundaţia Manchester United 
    • 60.000 de fani au fost prezenţi la meci pentru a-şi vedea idolii din trecut 
    • Real Madrid câştigă cu 2-1

    MANCHESTER – Foştii mari jucători ai echipelor Manchester United şi Real Madrid şi-au încălţat din nou ghetele de fotbal pentru a juca un meci caritabil pe stadionul Old Trafford. Real Madrid, care s-a impus la un gol diferenţă în faţa echipei Manchester United anul trecut pe stadionul Bernabéu, a câştigat meciul cu 2-1.

    Peste 60.000 de fani au umplut până la refuz stadionul „Teatrul viselor” pentru a urmări din nou pe teren vedetele din trecut. În urma meciului sponsorizat de Chevrolet s-au strâns aproape 950.000€ pentru Fundaţia Manchester United.

    În meciul denumit „Red Hearts United Legends’ Match” au jucat fotbaliştii care s-au retras de curând precum Paul Scholes, Ruud van Nistelrooy – golgheterul de la United, Dwight Yorke, Andy Cole, Jaap Stam, Edwin van der Sar şi Lee Sharpe împotriva legendelor de la Real: Zinedine Zidane, Luis Figo şi Claude Makelele

    Bryan Robson, fostul căpitan al echipei Manchester United, care a antrenat de data aceasta echipa United, a lăudat fanii prezenţi pentru că au creat „o atmosferă incredibilă” pe Old Trafford. Şi în ciuda înfrângerii suferite, Robson a declarat că Fundaţia a fost adevăratul câştigător.

    Pe lângă meci, divertismentul spectatorilor a fost asigurat de formaţia JLS din Marea Britanie şi artiştii Amelia Lily şi Tinchy Stryder.

    Fenomenul fotbalului
    Chevrolet Marea Britanie i-a găzduit pe finaliştii locali ai concursului Young Creative Chevrolet (YCC), cărora li s-au decernat premiile în pauza dintre reprize de către Gary Pallister, legenda Manchester United.

    „Chevrolet crede în ingeniozitatea tineretului de a descoperi modalităţi noi şi mai bune de a acţiona. Acesta este spiritul care stă la baza programului nostru YCC în Europa, ce are rolul de a încuraja şi a sprijini artiştii tineri aflaţi la începutul carierelor,” a declarat Andy Higgins, director general al Chevrolet Marea Britanie.

    Ediţia din 2013 a YCC, cu tema de creaţie Fenomenul fotbalului, reprezintă o provocare lansată în rândul studenţilor de a explora popularitatea fotbalului din ipostaza de sport internaţional, alegând una din cele patru categorii: arte vizuale, design vestimentar, fotografie sau video.

    Printre alţi participanţi se numără fanii Chevrolet FC, câştigătorii competiţiei şi cele două cluburi de fotbal pentru copii ce au vizitat cu o zi înainte Soccer Skills School din Carrington, baza sportivă a echipei Manchester United.


    Mai mult decât o mascotă
    Împreună cu Fundaţia Manchester United, Chevrolet a contribuit chiar mai mult la eveniment asigurând două locuri pentru copiii care îşi doreau să fie mascotele echipelor în ziua meciului.

    Tyler-Ryan Berry, în vârstă de 9 ani, a fost diagnosticat acum 3 ani cu epilepsie, ceea ce însemna că avea crize de mai multe ori pe zi. Cu toate acestea, s-a luptat cu boala şi acum are o viaţă normală, în măsura în care acest lucru este posibil.

    Nu a mai avut nicio criză de epilepsie în ultimele 12 luni. Tyler-Ryan, un mare fan al lui Wayne Rooney, vedeta echipei Manchester United, a fost premiat cu rolul de mascotă a meciului jucat de legendă împreună cu John Regan, un băieţel de 10 ani care suferă de o boală de inimă rară. Cei doi băieţi sunt sponsorizaţi de Fundaţie.


    Despre Fundaţia Manchester United
    Fundaţia Manchester United lucrează în unele dintre cele mai dezavantajate zone din Manchesterul metropolitan şi transformă pasiunea fanilor pentru clubul Manchester United în fonduri pentru educaţie, motivaţie şi pentru inspiraţia tinerilor. Fundaţia asigură antrenamente de fotbal, cursuri de aptitudini, dezvoltare personală şi experienţe care le schimbă viaţa tinerilor, oferindu-le şansa de a avea o viaţă mai bună.

    Despre Chevrolet
    Compania Chevrolet a fost înfiinţată la Detroit în 1911 şi este pe locul patru în topul celor mai mari mărci de autovehicule din lume, cu vânzări anuale de aproape 5 milioane de autovehicule şi camioane în peste 140 de ţari. Chevrolet oferă clienţilor săi autovehicule cu consum redus de carburant, performanţe energice, design expresiv, calitate înaltă şi conectivitate inteligentă prin Chevrolet MyLink. Gama Chevrolet destinată pieţei europene cuprinde autovehiculele de oraş Spark şi Aveo, SUV-ul de mici dimensiuni Trax, modelul compact Cruze, MPV-ul de familie Orlando, SUV-ul compact Captiva, modelul Malibu sedan de dimensiuni medii, legendarele modele sport Camaro şi Corvette, precum şi Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsă. Pentru informaţii suplimentare, accesaţi Chevrolet.Media.ro sau www.chevrolet.ro.



    Sursa: Chevrolet Romania 


    marti, 11 iunie 2013, ora 08:04

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.