.
 • Auto Aiss Focsani a desemnat al doilea castigator al unui bon de benzina in valoare de 330 lei. Mai avem de dat inca 2 bonuri!


  In perioada 20 mai - 16 iunie 2013, in fiecare saptamana, in service-ul Auto Aiss din Focsani vom avea un castigator al unui bon de benzina in valoare de 330 lei.

  Castigator in prima saptamana al acestei campanii a fost domnul Florin Antohe, iar in a doua saptamana castigator a fost domnul Cocioaba Catalin, ambii intrand deja in posesia premiilor.

  Participa acum la campania noastra si poti fi chiar tu unul din cei 2 fericiti castigatori ramasi in cursa!


  Ce este Opel Service Favorit?
  Opel Service Favorit e cel mai nou Program de fidelizare a posesorilor de Opel. Programul presupune acordarea unor reduceri consistente din preţul pieselor originale şi din cel al manoperei.
  După ce maşina ta a ieşit din garanţia oferită de producător îţi recomandăm să vizitezi în continuare Service-ul nostru autorizat. Aici vei găsi personal calificat după normele impuse de producător, care vor avea expertiza necesară pentru a te ajuta în operaţiunile pe care vrei să le efectuezi. 
  Alte informatii despre aceasta campanie si despre Opel Service Favorit va rugam sa gasiti in acest articol.


  Detalii suplimentare despre aceasta actiune gasiti la dealerul dvs. Opel - Auto Aiss Focsani, Calea Moldovei (E85) km. 185, tel.: 0237/212.201, vanzari.opel@autoaiss.ro  


  miercuri, 5 iunie 2013, ora 08:53

0 comentarii:

Leave a Reply

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.