.
  • Camaro Hot Wheels® expus la Paris


    Modelul Chevrolet Camaro Hot Wheels® edition a fost expus la Paris într-o cutie uriaşă de jucării



    Zurich. V-aţi dorit vreodată să conduceţi maşinuţa de jucărie preferată? Datorită modelului Chevrolet Camaro Hot Wheels® edition, acum acest vis poate deveni realitate.
    Modelul Camaro Hot Wheels® edition aduce la viaţă amintirile dragi ale milioanelor de oameni care au crescut jucându-se cu maşinuţe de jucărie. Hot Wheels este o marcă de maşinuţe de jucărie formate prin turnare la scara 1:64 (şi ulterior 1:43), lansată în 1968 de producătorul de jucării Mattel. În 1968 au fost lansate 16 machete, dintre care prima a fost modelul Custom Camaro de culoare albastru închis.
    Având premiera la Salonul SEMA din Las Vegas în luna octombrie, anul trecut şi fiind disponibilă în număr limitat la reprezentanţe Chevrolet selectate din Europa, modelul Camaro Hot Wheels® edition este primul autovehicul de serie şi de dimensiuni normale de acest tip pus în vânzare de un producător auto.
    Camaro Hot Wheels® edition este disponibil în versiunea coupé cu motor V8 de 6,8 litri şi transmisie manuală sau automată, îmbinând elementele de exterior ale modelului de înaltă performanţă Camaro ZL1 cu vopseaua albastru Kinetic şi elemente grafice unice. Printre cele mai importante elemente ale exteriorului se numără:
    • Spoiler spate ZL1
    • Partea superioară a grilei radiatorului ZL1
    • Pachet pentru aerodinamică, ce include spoilerul faţă şi praguri laterale
    • Jante negre de 20 inch
    • Capotă cu grafică în două nuanţe mate şi elemente grafice de „camuflaj” pe panoul cu lămpile spate
    • Elemente grafice sub formă de flacără pe aripă
    • Logouri Hot Wheels® pe grilă şi pe capacul portbagajului.
    În habitaclu, interiorul din piele neagră este evidenţiat prin intermediul cusăturilor roşii şi negre ale scaunelor, cu logoul Hot Wheels® brodat pe scaunele faţă.
    Un autovehicul Camaro Hot Wheels® edition poate fi văzut în momentul de faţă la expoziţia „Foire de Paris”, ce are loc în capitala Franţei între 30 aprilie şi 12 mai 2013. Ambalat într-o cutie uriaşă de jucării, modelul de performanţă le oferă vizitatorilor de toate vârstele ocazia de a face fotografii unice.
    Expoziţia „Foire de Paris” este unul dintre cele mai ample evenimente din domeniul articolelor pentru locuinţă, al mediului şi culturii globale din Franţa. Anul acesta vor fi prezenţi peste 2.000 de expozanţi şi sunt aşteptaţi peste 700.000 de vizitatori din întreaga Europă.

    Vă rugăm să accesaţi pagina de Facebook Chevrolet Franţa pentru a vedea mai multe imagini cu modelul Camaro Hot Wheels® la „Foire de Paris”.


    Sursa: Chevrolet Romania / Auto Aiss Focsani


    luni, 13 mai 2013, ora 08:09 

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.