.
 • Acum e si mai simplu sa iti pastrezi masina in forma!


  Pentru ca stim cat de mult iti place sa te ocupi singur de intretinerea masinii tale, am creat pentru tine: Combo-Pack - pachetul complet pentru revizie curenta. 

  Realizat in functie de modelul si de tipul de motorizare al autovehiculului, Combo-Pack iti asigura o serie de avantaje precum:
  - Economie de bani – pachetul are un pret mult mai atractiv comparativ cu cel al componentelor achizitionate individual;
  - Economie de timp – cu un singur pachet te scutim de alergatura cautarii pieselor la diversi furnizori (magazine, service-uri independente, site-uri de vanzari online);
  - Know-how – urmeaza pasii din documentatia tehnica inclusa in pachet si revizia va putea fi facuta ca la carte.

  Combo-Pack demonstreaza inca o data grija noastra pentru pastrarea nealterata pe termen cat mai lung a valorii de prim montaj a autovehiculului.

  Combo-Pack contine:
   
  - Piese de origine (filtru ulei, filtru aer, filtru polen, filtru combustibil, alese conform fisei tehnice a autovehiculului)
  - Ulei Selenia (ales conform Normei Tehnice Contractuale recomandata de constructorul Fiat)
  - Documentatie tehnica pentru realizarea operatiei in sistemul „do it yourself”
  - Manusi
  - Palnie pentru schimbul de ulei Pentru ca ne place sa te rasfatam iti oferim preturi fixe super-atractive la montarea Combo-Pack in service-ul Auto Tivoli Focsani. Incredinteaza-ti masina celor care o cunosc in detaliu si profita de oferta dedicata montarii Combo-Pack.


  Oferta manopera Combo-Pack

  Comanda acum!


  Detalii suplimentare despre aceasta oferta gasiti in service-ul AutoTivoli Focsani, Calea Moldovei (E85) km. 185+585, tel.: 0237/235.500, office@autotivoli.ro


  joi, 9 mai 2013, ora 08:35 

0 comentarii:

Leave a Reply

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.