.
  • Georges Megyeri este numit director general al Chevrolet Central and Eastern Europe



    Budapesta. Georges Megyeri a fost numit în postul de director general al organizaţiei Chevrolet Central and Eastern Europe şi îşi va intra în drepturi pe data de 2 aprilie 2013. Îl urmează pe João Falcão Neves, care s-a întors în Portugalia pentru a ocupa funcţia de director general GM Portugalia pentru a administra marca Opel.


    „2013 este un an plin pentru Chevrolet în Europa, dat fiind că vom lansa pe piaţă 5 autovehicule noi, continuându-ne actuala ofensivă de produse în cadrul căreia am lansat peste 15 autovehicule noi în ultimii trei ani,” a declarat Georges Megyeri. „Suntem mândri să organizăm lansarea europeană a noului SUV de mici dimensiuni - Chevrolet Trax - în regiunea noastră, în Zadar, Croaţia. Trax se va alătura modelului Captiva de dimensiuni mai mari, reprezentând materializarea modernă a experienţei Chevrolet de peste 75 de ani în construcţia şi comercializarea de SUV-uri de excepţie” continuă Megyeri.

    Megyeri, în vârstă de 47 de ani, şi-a început cariera la General Motors în 1996. A absolvit universitatea McGill din Montreal, Canada şi are dublă cetăţenie canadiană-maghiară. Georges a ocupat mai multe funcţii internaţionale în cadrul companiei General Motors în Olanda, Germania, Italia şi, de curând, la sediul european Chevrolet din Elveţia. În 2011, a revenit la Chevrolet Central and Eastern Europe în funcţia de director de vânzări. Georges este mândrul tată a doi băieţi.


    Sursa: Chevrolet Romania / Auto Aiss Focsani


    joi, 4 aprilie 2013, ora 10:33 

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.