.
 • Uita de grija pneurilor de iarna si bucura-te de zilele de vara!  Iarna au fost indispensabile, acum sunt in plus. In aceasta primavara uita de grija depozitarii pneurilor de iarna. Te asteptam cu drag in  service-ul nostru, unde pentru doar 15 lei cu TVA / pneu, iti schimbam pneurile de iarna cu cele de vara si le echilibram astfel incat totul sa-ti mearga numai bine. 

  Iar daca nu ai unde sa depozitezi pneurile de iarna, nu-ti face griji, oferim noi cazare pentru acestea si le pastram in cele mai bune conditii timp de 6 luni, pentru doar 15 lei cu TVA / pneu.


  Oferta supusa unor conditii valabila in perioada 15 martie - 30 aprilie 2013, in limita capacitatii de stocaj. Montajul si echilibrarea se refera doar la timpul de manopera si nu includ piesele de schimb aferente acestor operatiuni, iar valoarea mentionata nu reprezinta si serviciile de depozitare, care este facturata separat, pretul incluzand TVA.

  Detalii suplimentare despre aceasta oferta gasiti in service-ul Auto Sima Beyer Focsani, Calea Munteniei nr. 11, tel.: 0237/231.000, www.simabeyer.ro 


  luni, 25 martie 2013, ora 11:28 

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.