.
  • Chevrolet Cruze station wagon creşte miza prin conectivitatea sporită

    • Modelul station wagon îmbină spaţiul de încărcare generos cu o gamă de dotări de confort
    • Autovehiculele cu sistem audio conectat vor fi compatibile cu Siri; aplicaţia pentru navigaţie BringGo va fi disponibilă din martie
    Zurich. Cum iarna nu şi-a ieşit încă din drepturi, un număr mare de iubitori ai anotimpului rece se îndreaptă spre munţi la bordul autovehiculelor personale. Compatibilitatea autoturismelor cu traseele lungi variază considerabil şi este cazul să analizăm câteva dintre criteriile importante pentru cumpărătorii de autovehicule.

    Atât spaţiul din interior, cât şi manevrarea uniformă, rafinamentul la rulare şi fonoizolaţia sunt criterii la fel de importante când stabilim dacă un autovehicul este sau nu alegerea potrivită pentru trasee pe distanţe mai mari. Alţi factori care au efect asupra calităţii experienţei de conducere ţin de tehnologia care facilitează sarcinile precum navigaţia şi parcarea autovehiculului într-un loc îngust. Cu noul Cruze station wagon, Chevrolet a demonstrat în mod convingător că se pot obţine niveluri înalte de confort şi satisfacţie în timpul conducerii, la un preţ corect.

    Fiind cel mai nou membru al popularei familii Chevrolet Cruze, modelul station wagon oferă un spaţiu de încărcare de până la 1478 l, într-un autovehicul compact. S-au spus multe despre punctajul maxim obţinut de modelul notchback la testele EuroNCAP, însă modelul Cruze a fost apreciat şi pentru designul modern al habitaclului. Întrucât zgomotul tinde să obosească majoritatea persoanelor pe distanţe mari, inginerii şi-au propus să elimine transferul sunetului şi al vibraţiilor produse de motor şi şasiu în habitaclu.

    Inginerii au montat deflectoare din nailon în anumite locuri şi au izolat porţiuni mici din caroserie cu benzi de amortizare aplicate prin topire. Capitonajul plafonului fonoizolant format din trei straturi contribuie la silenţiozitatea modelului Cruze. Acest lucru este valabil în special pentru modelele echipate cu motoare diesel de 2,0 şi 1,7 l, al căror profil acustic se deosebeşte considerabil de motoarele mai vechi cu aprindere prin compresie.

    Pe lângă tempomat şi sistemul acustic de asistenţă la parcare, versiunile de nivel mediu şi superior ale modelului Cruze station wagon asigură o conectivitate optimizată. Tehnologia Chevrolet MyLink se bazează pe un ecran color tactil de şapte inch conectat la o cameră video pentru marşarier, în sine o dotare incredibilă pentru această gamă de preţuri.

    MyLink afişează pe ecranul tactil datele din smartphone-uri compatibile, atât cu sistem de operare IOS, cât şi Android. Începând cu luna martie, autovehiculele Chevrolet cu tehnologia Chevrolet MyLink sunt disponibile cu sistemul inteligent Siri Eyes Free**, ce rezolvă lucrurile la cerere.

    Pentru autovehiculele Chevrolet echipate cu tehnologia MyLink va fi disponibilă, de asemenea, o aplicaţie specială de navigaţie denumită BringGo. Aceasta afişează ruta calculată de smartphone pe ecranul tactil al sistemului. Aplicaţia BringGo asigură ghidarea pentru încadrarea pe bandă, care va ajuta şoferii prin afişarea benzii (benzilor) corecte pe care trebuie să circule, în timp ce informaţiile actualizate din trafic furnizează date în timp real. Pentru serviciile de informaţii din trafic este necesară o conexiune activă la reţea, prin intermediul smartphone-ului.

    În plus, tehnologia MyLink vă permite să vizualizaţi fotografii şi – când autovehiculul este parcat – videoclipuri realizate cu smartphone-ul dumneavoastră. Modelul Chevrolet Cruze station wagon a impus noi standarde şi în domeniul infotainment-ului, pe segmentul său de preţ.

    ** Siri este disponibil în versiunea Beta numai pentru iPhone 4S, iPhone 5, iPad (generaţia a treia şi a patra), iPad mini şi iPod touch (generaţia a cincea), necesitând acces la Internet. Este posibil ca sistemul Siri să nu fie disponibil în toate limbile şi în toate zonele, iar caracteristicile acestuia pot varia în funcţie de zonă. Se pot percepe taxe pentru transmiterea de date prin intermediul telefonului mobil.

    Posesorii actuali de autovehicule Cruze echipate cu un radio Chevrolet MyLink pot opta în următoarele luni pentru actualizarea sistemelor, astfel încât să poată integra funcţia Siri.


    Sursa: Chevrolet Romania / Auto Aiss Focsani


    luni, 4 martie 2013, ora 08:54

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.