.
  • Sorin Buşe, premiat la Gala Mediafax 2013


    Mediafax, cea mai importantă agenţie de presă din România, a organizat miercuri, 20 februarie, la Ateneul Român, Gala Mediafax 2013, eveniment în care a marcat principalele evenimente din 2012 şi a premiat  o serie de personalităţi, "eroii ştirilor bune ale anului trecut".


    Premiul pentru competenţă dovedită a revenit lui Petru-Sorin Buşe, director Renault Technologie Roumanie, pentru lansarea noilor modele ale gamei Dacia, Logan, Sandero şi Sandero Stepway.

    "Vă mulţumesc pentru această distincţie care mă bucură şi mă onorează.
    Acest premiu nu este al unei persoane. Este un premiu care răsplăteşte munca a 18 000 de angajaţi ai Grupului Renault în România, din inginerie, uzine, logistică, direcţia comercială. Ei sunt cei care au făcut ca Dacia să fie astăzi un adevărat constructor auto, respectat în întreaga Europă, cu o gamă care numără nu mai puţin de 7 modele. Lansarea în toamna trecută a noii generaţii, Logan, Sandero şi Sandero Stepway, este o dovadă a competenţelor pe care echipele noastre din România le-au dobândit în ultimii ani.", a declarat Sorin Buşe.


    Ceilalţi laureaţi ai serii au fost echipa Let's do it, Romania! (pentru voluntariat în cauze etice şi caritabile), Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Martin Harris (excelenţă în comunicare), Dan Enescu, managerul Spitalului "Grigore Alexandrescu" (pentru transformarea profesiei într-o religie), fraţii Pavăl (antreprenoriat), violonistul Alexandru Tomescu (pentru promovarea spiritului şi culturii române), echipa de la Măgurele, care a adus în România cel mai puternic laser din lume (premiul pentru forţarea limitelor), Dan C. Mihăilescu (premiul pentru educaţie).

    Raed Arafat a fost desemnat Omul Anului 2012.

    La eveniment au participat personalităţi politice, reprezentanţi ai instituţiilor statului, oameni de afaceri, de cultură, sportivi.


    Sursa:  www.daciagroup.com



    vineri, 22 februarie 2013, ora 08:06   

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.