.
  • GM şi PSA Peugeot Citroën furnizează detalii suplimentare privind aliantă lor strategică globală


    Detroit / Paris. Steve Girsky, Vicepresedinte GM, si Philippe Varin, Presedintele Boardului de Conducere PSA Peugeot Citroën, au răspuns azi la întrebările adresate de jurnalisti în timpul unei întâlniri organizate la «Maison de l'Automobile» la Bruxelles.

     
    Reuniunea a oferit o oportunitate de a discuta în detaliu progresele înregistrate de cei doi parteneri în aliantă lor strategică globală anuntată pe 29 februarie 2012.

    Aşa cum ambele grupuri au indicat pe 20 decembrie 2012, acordurile finale privind achizitiile, logistica si dezvoltarea de proiecte de vehicule au fost semnate în conformitate cu programul anuntat initial.

    Echilibru în dezvoltarea de produse în comun

    Sarcinile si responsabilitătile privitoare la programele comune de dezvoltare de produse au fost atribuite în mod corect si uniform, într-un angajament ce permite ambilor parteneri să obtină avantaje maxime de la colaborare:
    •     autovehiculul de segment C multi-purpose pentru Opel/Vauxhall, cel de segment C crossover pentru marca Peugeot si cel de segment B multi-purpose pentru ambii producătorii vor fi elaborate pe platformele PSA Peugeot Citroën.
    •     GM va conduce dezvoltarea autovehiculelor multi-purpose de segment B pentru ambele grupuri.
    •     platforma adusă la zi pentru vehicule cu emisii scăzute de segment B, concepute pentru noua generaţie Opel/Vauxhall si modelele PSA Peugeot Citroën în Europa si mai departe, va fi co-dezvoltată de ambii parteneri.

    Organizaţie comună pentru achizitii în Europa

    Ambele companii au semnat, de asemenea, un acord definitiv legat de Achiziţii. Toate aprobarile de reglementare relevante au fost primite în timp, iar organizaţia comună de achizitii ("JPO") va deveni operatională în scurt timp. În faza de tranzitie către demararea JPO, un executiv GM va fi numit director executiv responsabil cu punerea în aplicare a structurilor organizatiei. După o perioadă maximă de un an, acesta va fi înlocuit de un Vicepreşedinte de Achiziţii si un Vicepreşedinte de Achiziţii Adjunct - câte unul din fiecare companie, prin rotaţie.

    Alte initiative globale
    GM si PSA Peugeot Citroen au confirmat, de asemenea, intentia de a dezvolta noi proiecte la nivel mondial în vederea extinderii aliantei si pentru a profita de noi oportunităti. În acest sens, evaluează oportunităţile pe pieţe în crestere, precum America Latină si Rusia, regiuni prioritare pentru ambele grupuri.

    În plus, cele două grupuri urmăresc să dezvolte împreună o nouă generatie motoare pe benzină de mici dimensiuni, cu trei cilindri şi consum redus de carburant, derivate din linia EB a PSA Peugeot Citroen.


    luni, 28 ianuarie 2013, ora 08:31

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.