.
 • Service Favorit, oferta Opel pentru modelele mai vechi de doi ani


  Proprietarii modelelor Opel sunt invitaţi să apeleze la serviciile oferite de service-ul Auto Aiss Focsani, având ocazia să beneficieze de preţuri speciale la costul pieselor şi manoperă. 
  Modelele Opel cu vârsta intre 2 si 4 ani au o reducere de preţ la piese originale şi manoperă de 10%, în timp ce autovehiculele mai vechi de patru ani beneficiază de 20%.

  În aceste condiţii, preţul unei revizii pentru un model cu vârsta între doi şi patru ani este de 389 lei cu TVA, în cazul Opel Corsa 1.0 benzină. Revizia presupune înlocuirea uleiului, filtrelor de ulei, aer, polen, ca și costul de manoperă. Acelaşi model cu vârsta de peste patru ani va avea un cost al reviziei de 354 lei cu TVA.




  Opţiune „Garanţie Extinsă” până la 36 de luni
  Programul de Garanţie Extinsă Opel a fost realizat pentru a întâmpina exigenţele clienţilor, oferind posibilitatea de a extinde garanţia standard a producătorului cu 12 până la 36 de luni. Astfel, autovehiculul poate beneficia în total de o garanţie de 3 sau 5 ani, în funcţie de opţiune, având aceleaşi condiţii de garanţie oferite de producător în primii 2 ani.

  Programul de Garanţie Extinsă Opel acoperă toate cheltuielile percepute de un reparator autorizat Opel în legătură cu înlocuirea sau repararea pieselor, inclusiv manopera aferentă, atunci când defecţiunea se datorează exclusiv unor vicii de fabricaţie (de material sau de montaj) ce apar după expirarea garanţiei producătorului. De acest program beneficiază atât autovehiculele noi, cât şi cele care au sub 30 de luni vechime, fără limită de kilometri, cu excepţia autovehiculelor comerciale.


  Detalii suplimentare despre aceasta campanie gasiti in service-ul autorizat Opel - Auto Aiss Focsani, Calea Moldovei (E85) km. 185, tel.: 0237/212.201, receptie.service@autoaiss.ro


  joi, 27 decembrie 2012, ora 09:58

0 comentarii:

Leave a Reply

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.