.
  • Fotbaliştii echipei de fotbal Mainz 05 în vizită la Opel


    O zi specială de teste pentru echipa de fotbal în Dudenhofen

    Rüsselsheim/Dudenhofen. Opel i-a întâmpinat pe membrii echipei germane de fotbal 1. FSV Mainz 05 cu un program exclusivist. Jucătorii, antrenorii şi consilierii echipei au fost invitaţi să ia parte la un program special desfăşurat pe pista de testare Opel din Rodgau-Dudenhofen, care în mod normal nu este accesibilă publicului larg.



    În cadrul centrului de testare, una dintre cele mai misterioase locaţii din industria auto, experţii Opel au oferit informaţii despre portofoliul de modele şi testele pe care trebuie să le parcurgă un autovehicul înainte de a intra în producţia de serie. Ulterior, oaspeţii au fost invitaţi să urce la volan pentru a se convinge ei înşişi de calităţile autovehiculelor Opel. Fie că au ales un slalom cu Astra OPC, o deplasare pe pista Comfort-and-Noise cu autovehiculul electric Ampera sau o dovadă de agilitate cu Corsa OPC Nürburgring Edition, jucătorii şi antrenorii au fost încântaţi.
    „Ce precizie exemplară la bordul unui model OPC pe parcursul Wedel – este ceva deosebit de impresionant!“, a declarat atacantul Adam Szalai.

    Antrenorul Thomas Tuchel completează: „Pe lângă această experienţă plăcută, băieţii noştri au aici ocazia de a se cunoaşte mai bine şi în afara terenului de fotbal. Iar acest lucru nu face decât să întărească spiritul de echipă“.

    Mijlocaşul Nikolče Noveski a sintetizat experienţa trăită în această zi: „Este extraordinar ceea ce am trăit în această zi alături de Opel. Mai întâi o deplasare cu OPC pe pista de curse, apoi o experienţă inedită în viraje cu autovehiculul electric şi deosebit de silenţios Ampera – ce ne-am mai putea dori?”

    Andreas Marx, Director Marketing Opel Germania: „În calitate de sponsor ai unor echipe de fotbal, este important pentru noi să implicăm atât fanii cât şi cluburile în activitatea noastră. Dorim să arătăm că pasiunea pentru autovehicule se îmbină perfect cu lumea fotbalului”.

    Cluburile şi fanii din Düsseldorf, Freiburg, Leverkusen şi Dortmund, cu care Opel a încheiat parteneriate, se vor bucura de acţiuni similare.

    Opel – un pionier în sponsorizarea activităţilor sportive
    Pentru Opel, parteneriatele încheiate cu cele cinci cluburi de fotbal din cadrul Ligii germane de fotbal (Borussia Dortmund, Fortuna Düsseldorf, SC Freiburg, Bayer 04 Leverkusen şi 1. FSV Mainz 05) constituie o revenire a companiei ca sponsor în sportul german. Opel a fost considerat până în 2002 cel mai mare şi mai de succes sponsor sportiv şi de fotbal din Europa. În anii 1990, compania a deţinut printre altele calitatea de sponsor FIFA şi UEFA, fiind în acelaşi timp partener al unor cluburi şi echipe renumite , cum ar fi FC Bayern München, AC Milano, Paris Saint-Germain, IFK Göteborg şi echipa naţională a Olandei. Opel a colaborat cu cea mai bună echipă din Germania timp de doisprezece ani (1990 - 2002). În această perioadă, compania s-a implicat  în sporturile dinamice cu mingea, astfel că, pe lângă fotbal, Opel s-a interesat şi de baschet, handbal, hochei, tenis şi tenis de masă.



    luni, 26 noiembrie 2012, 09:45

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.