.
  • Cu asigurarea Opel CASCO de la Allianz te simti in siguranta!




    Opel Casco, produs oferit în colaborare cu Allianz-Tiriac, reprezintă o garantie financiară în situatiile neplăcute cu care, în calitate de conducător auto te poti confrunta, si o confirmare a faptului că masina ta se află pe mâini bune.

    Cu Opel Casco - Allianz te vei simti în sigurantă, stiind că esti asistat de profesionisti capabili să rezolve problemele eficient, cu operativitate, scutindu-te pe tine de griji si bătăi de cap inutile.

    De ce îti recomandăm asigurarea Opel Casco - Allianz

    Opel Casco este un produs  special dedicat posesorilor de autoturisme Opel cu vechime de maxim 5 ani, noi sau rulate, achizitionate cu plata în numerar sau prin credit bancar. Opel Casco îti permite să alegi protectia dorită, prin optiunea pentru unul dintre cele 3 pachete de servicii: PRIM, PRIM PLUS, TOP.

    Posibilitatea de a opta pentru o variantă fără fransiză (în caz de daună, nu vei plati fransiza dacă vei opta pentru efectuarea reparatiilor într-unul din Service-urile Opel). Produsul, dezvoltat si oferit în parteneriat cu Allianz-Tiriac, oferă garantia unor servicii de calitate, gestionarea profesionistă a daunelor si operativitate în plata despăgubirilor. Constatarea daunelor, în cazul în care acestea intervin, în cadrul Service-urilor Opel agreate.



    Riscuri acoperite

    Pachetul PRIM
    • actiuni mecanice: coliziune, ciocnire, lovire, răsturnare, zgâriere, cădere a vehiculului, căderea unor corpuri pe vehicul; 
    • fenomene naturale: inundatie, furtună, uragan, cutremur, etc
    • incendiu, explozie;
    • furt partial si total;
    • tentativă de furt asupra vehiculului sau a componentelor acestuia;
    • acte de vandalism;
    • pătrunderea vehiculului în locuri inundate.
    • pagubele produse vehiculului ca urmare a măsurilor luate pentru salvarea acestuia, după producerea unui risc asigurat, precum si pentru cheltuielile efectuate în scopul limitarii pagubelor.
    Se despăgubesc cheltuielile efectuate cu:
    • transportul vehiculului avariat, ca urmare a producerii unui risc asigurat, la cel mai apropiat Service care este autorizat să efectueze reparaţia sau la domiciliu 
    • înlocuirea setului de închidere ca urmare a furtului sau pierderii cheilor / cardurilor / telecomenzilor
    Sunt acoperite pagubele produse vehiculului în urma circulaţiei în afara drumurilor publice, doar în cazul aleilor de acces catre spatii de locuit/locuri de parcare/garaje.

    Pachetul PRIM PLUS

    Cuprinde riscurile acoperite de pachetul PRIM, având în plus posibilitatea de a beneficia de varianta fără fransiză în cazul în care vehiculul este reparat într-un Service autorizat Opel.

    Pachetul TOP

    Cuprinde toate riscurile acoperite de pachetul PRIM, la care se adaugă:
    • Vehicul de înlocuire (aceeasi marca, numai pe teritoriul Romaniei, pe o perioadă care nu va depăsi durata reparatiei, dar nu pentru mai mult de 7 zile si în limita sumei de maximum 175 EUR pentru întreaga perioadă asigurată) 
    • Extindere teritorială a asigurării - limita geografică a contractului de asigurare se extinde si în afara teritoriului României în tările membre ale sistemului Carte Verde, fără plata unei prime suplimentare.
    • Accidente ale persoanelor din vehicul
    Poti beneficia de avantajele Opel Casco dacă masina ta Opel are o vechime de maximum 5 ani, indiferent dacă aceasta este folosită în interes personal (conduci în calitate de persoană fizică) sau ca masina de serviciu (conduci în calitate de persoană juridică). Masina poate fi nouă sau rulată, important este ca plata autoturismului să fie efectuată în numerar sau prin contractarea unui credit bancar.

    Asigurarea Opel Casco nu se adreseaza posesorilor de autoturisme achizitionate în baza contractelor de leasing.


    Detalii suplimentare despre aceasta asigurare gasesti in showroom-ul Opel - Auto Aiss Focsani, Calea Moldovei (E85) km. 185, tel.: 0237/212.201.


    marti, 16 octombrie 2012, 11:26 


0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.