.
 • Opel începe vânzarea în Australia si Chile  Următoarele etape în internationalizarea mărcii Opel


  În Australia, gama oferită initial este formată din Corsa, Astra si Insignia. Cu aceste modele, Opel concurează în cele trei segmente de piată care reprezintă aproximativ 80 la sută din vânzările de autoturisme din Australia.

  Vânzărilor Opel vor fi gesitionate initial de 17 dealeri, cu locaţii în fiecare capitală, din fiecare stat. Partenerii selectaţi includ unii dintre cele mai de succes şi reputaţi dealeri din Australia. Investitiile semnificative pe care aceştia le-au realizat în spaţiile Opel este o dovadă a potentialului pe care marca în are Australia.

  Opel a intrat recent şi pe piata în crestere din Chile. Gama de modele disponibilă în ţara sud-americană constă în prezent în Corsa, Meriva, Astra si Insignia, oferite într-o gamă atractivă de stiluri de caroserie, motorizări si specificatii.

  Maşinile germane se bucură de o reputatie excelentă în rândul clientilor din Australia si Chile. Cota lor de piată a crescut constant în ultimii ani în ambele tări, iar Opel foloseste sloganul său, "Wir leben Autos", pentru a sublinia patrimoniul brand-ului german si traditia ingineriei germane.

  Vânzările în Israel au început cu succes anul trecut. Opel va continua să se extindă în China, Africa de Nord, Orientul Mijlociu, Rusia si Turcia.


  Sursa: Opel Romania / Auto Aiss Focsani  joi, 13 septembrie 2012, 09:49

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.