.
  • Noul Opel Astra sedan, disponibil spre comandă în România


    Bucureşti. Cel mai nou membru al gamei Astra, caroseria sedan, este disponibil spre comandă la partenerii Opel din România începând de luni, 3 septembrie. Preţul de pornire al Astra Sedan este de 15.950 euro cu TVA pentru varianta dotată cu motorizarea 1.4 ECOTEC® 74 kW/100 CP.


    Lansarea noii caroserii în 4 uşi a adus modificări de aspect pentru toate variantele Astra. Preţul de pornire al Opel Astra 5 uşi este de 15.850 euro cu TVA, în timp ce caroseria Sports Tourer porneşte de la 16.700 euro cu TVA, ambele valori fiind valabile pentru motorizarea 1.4 ECOTEC® 74 kW/100 CP. Totodată, în oferta Astra a fost introdus noul motor 2.0 BiTurbo CDTI de 195 cp.

    Având punctele forte ale Astra, inclusiv tehnologiile avansate şi calitatea recunoscută la nivel global, noul sedan elegant reprezintă o alternativă mai accesibilă pentru clienţii care ar opta, în mod normal, pentru acelaşi tip de autovehicul din clasa medie. Noul Astra sedan (lungime/lăţime/înălţime: 4.658/1.814/1.476 mm) are un ampatament de 2.685 mm şi un spaţiu interior generos. Portbagajul său separat oferă un volum de 460 de litri - cu 90 de litri mai mult decât modelul cu cinci uşi. Prin rabatarea fracţionată a scaunelor din spate în raport de 60:40, volumul portbagajului poate fi sporit până la maxim 1.010 litri.

    Cu un design sportiv şi elegant, calităţile specifice gamei şi o gamă largă de tehnologii avansate – unele fiind unice, altele neobişnuite pentru acest segment – noul sedan compact cu patru uşi al Opel se adresează clienţilor cu aşteptări ridicate. Iluminarea frontală adaptivă (AFL+) cu faruri bi-xenon şi o gamă de funcţii de iluminare sofisticate, inclusiv distribuţia variabilă a luminii, iluminarea în curbe, iluminarea în viraje şi asistentul pentru faza lungă îmbunătăţesc şi mai mult siguranţa activă.

    Cu noua gamă de modele Astra îmbunătăţite, Opel îşi consolidează succesul înregistrat de cel mai bine vândut autovehicul compact al său, care a câştigat numeroase premii, inclusiv prestigiosul trofeu german „Volanul de Aur” (2009) şi a primit recent cel mai bun punctaj în cadrul raportului DEKRA 2012 pentru autovehicule rulate.

    Modelele Astra reprezintă o componentă cheie a mărcii. Aproximativ o treime din toate autovehiculele Opel vândute sunt modele Astra. Opel se află acum la cea de-a zecea generaţie de autovehicule din clasa compactă şi la cea de-a patra generaţie a modelului Astra, care a atras peste 700.000 de clienţi din toată Europa. Toate acestea datorită modelului Astra cu cinci uşi lansat în toamna anului 2009, urmat de Sports Tourer un an mai târziu şi de modelul GTC Coupé cu trei uşi (spre sfârşitul anului 2011).

    Aceasta înseamnă că modelul Astra este al treilea cel mai bine vândut model din Europa (şi al doilea în Germania) în clasamentul vânzărilor în cel mai mare segment european de autovehicule, acoperind aproape un sfert din piaţa totală.


    Sursa: Opel Romania / Auto Aiss Focsani




    luni, 3 septembrie 2012, 08:13

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.