.
 • Chevrolet la Salonul Auto de la Paris  Cele mai importante noutăţi Chevrolet la ediţia 2012 a Salonului Auto de la Paris sunt premiera mondială a modelului Chevrolet Trax şi o ediţie cu design nou a autovehiculului mini, Spark.


  Chevrolet Trax va captiva cu siguranţă publicul la lansarea sa, organizată în cadrul prestigiosului eveniment bienal. În acelaşi timp, Spark - unul dintre cele mai bine vândute modele ale mărcii pe piaţa europeană - va avea o postură mai sportivă şi mai impozantă.

  În urma feedback-ului entuziast primit de la participanţii tineri la saloanele auto din întreaga lume, cele două prototipuri Chevrolet pentru tineri – Code 130R şi Tru 140S – vor fi prezente şi la Paris. Ediţia Trax inspirată de echipa Manchester United va oferi o interpretare impresionantă a angajamentului recent al Chevrolet faţă de fotbalul mondial.


  Fiţi alături de noi la conferinţa de presă Chevrolet, din 27 septembrie 2012, de la 18:00 la 18:15 CET, când liderii General Motors şi Chevrolet vor prezenta premierele mondiale şi europene ale mărcii.

  La ora 17:30, barul Chevrolet va oferi bere rece, vin şi gustări americane savuroase. Vă invităm să vizitaţi barul liber şi să ascultaţi trupa lui Robert Trainor.

  Jurnaliştii şi vizitatorii se pot fotografia în Spaţiul dedicat fanilor Manchester United, într-unul din fotoliile specifice stadionului Old Trafford al echipei Manchester United, cu logo-ul Chevrolet. Aceştia pot selecta fotografia preferată şi o pot trimite în căsuţa lor de e-mail, pe contul personal de facebook sau twitter.


  Sursa: Chevrolet Romania / Auto Aiss Focsani  luni, 17 septembrie 2012, 16:35

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.