.
  • Chevrolet continuă să sprijine organizaţia SOS Satele Copiilor



    Opatija. Chevrolet continuă să sprijine organizaţia SOS Satele Copiilor şi în 2012 printr-o serie de proiecte noi şi sponsorizări în bani.

    Chevrolet a pregătit o surpriză pentru copiii din această organizaţie: o vacanţă în fumoasa staţiune croată, Opatija. Copii şi tineri din organizaţia SOS Satele Copiilor din Europa Centrală şi de Est, au fost găzduiţi de Chevrolet în Opatija pentru trei zile. Aici tinerii s-au putut bucura de un program variat care a inclus plajă, sporturi de apă şi câteva surprize. Chevrolet îsi propune prin acest program să fie cât mai aproape de copiii organizaţiei SOS, nu numai prin acţiuni de sponsorizare, ci implicându-se activ în viaţa de zi cu zi a copiilor.

    Chevrolet anunţă şi lansarea unui nou program de sponsorizare în Europa Centrală şi de Est. Unsprezece locaţii din această regiune vor fi sponsorizate cu câte 10.000 de euro.

    Anul trecut, pentru a-şi sărbători centenarul, Chevrolet a decis să ofere 100 de cadouri unei organizaţii caritabile. 100 de autovehicule Chevrolet noi au fost donate organizaţiei SOS Satele Copiilor în Europa, Uzbekistan, Africa de Sud, Lesotho şi Israel. Cele 100 de maşini donate au fost 20 de autovehicule de oraș Spark, 20 de autovehicule Aveo hatchback de mici dimensiuni, 20 de autovehicule compacte Cruze, 20 de autovehicule Orlando cu 7 locuri şi 20 de SUV-uri Captiva cu 7 locuri.

    Împreună cu dealerii săi, Chevrolet a oferit întreţinere gratuită pentru maşinile donate până la 100.000 de km.

    Iniţiativa a sporit mobilitatea copiilor şi mamelor lor SOS, precum şi abilitatea asistenţilor sociali care administrează Programele de Consolidare Familială SOS de a vizita familiile dezavantajate din diverse comunităţi.



    Despre SOS Satele Copiilor România
    SOS Satele Copiilor România ocroteşte şi sprijină astãzi peste 1200 de copii în dificultate, care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei lor biologice. De 63 de ani în lume şi de 20 de ani în România, intervenim oriunde existã un copil şi o nevoie, oferind sprijinul nostru. Organizaþia SOS Satele Copiilor România este membră a SOS Kinderdorf International, reţea caritabilă prezentă în 133 de ţări ale lumii.


    Despre SOS Kinderdorf International
    SOS Kinderdorf International, cu sediul în Austria, este una dintre cele mai mari organizaţii umanitare caritabile din lume. A fost înfiinţată în anul 1949 de către medicul Hermann Gmeiner şi, în prezent, are 133 de sedii în toată lumea, oferind 1800 de programe şi facilitãţi unui număr de peste 1 milion de beneficiari. În anul 1999 SOS Kinderdorf International a fost nominalizată la Premiul Nobel pentru Pace, iar în 2000 a primit Premiul “Conrad Hilton” – cel mai important premiu umanitar acordat la nivel internaþional.

    Despre Chevrolet
    Chevrolet este cea mai mare marcă internațională a companiei General Motors, cu vânzări anuale de peste patru milioane de autovehicule în peste 140 de ţări. Este cea de-a patra marcă auto internațională în materie de vânzări şi, de asemenea, una din mărcile cu cea mai rapidă dezvoltare din lume. Autovehiculele Chevrolet îmbină designul avangardist cu performanţa, inovaţia şi caracterul practic. Acestea oferă un raport calitate-preţ excelent. Înfiinţată în anul 1911 în S.U.A. de către emigrantul elveţian Louis Chevrolet, marca şi-a aniversat centenarul în 2011. În Europa, marca a fost relansată în 2005. În Europa Centrală şi de Vest, marca este reprezentată de o reţea formată din 2.500 de centre de vânzări şi service. Gama Chevrolet cuprinde autovehiculul de oraş Spark, modelul de mici dimensiuni Aveo sedan şi hatchback, modelul compact Cruze sedan şi hatchback, MPV-ul de familie Orlando, SUV-ul Captiva, legendarele modele sport Camaro şi Corvette, precum şi Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsă. În 2012 Chevrolet lansează modelul Cruze station wagon şi modelul sedan de clasă medie Malibu. Puteți găsi mai multe informaţii despre Chevrolet accesând Chevrolet.Media.ro sau www.chevrolet.ro


    Sursa: Chevrolet Romania / Auto Aiss Focsani



    joi, 6 septembrie 2012, 08:37

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.