.
  • Pachet amortizoare Dacia de la 609 Ron cu TVA



    Evită pericolele din trafic profitând de pachetele de siguranţă Dacia! Cu pachetele de siguranţă Dacia Service eşti întotdeauna în câştig. Ai parte de siguranţă la volan şi eşti sigur că vei plăti un preţ avantajos pentru servicii de calitate şi piese originale.


    Amortizoarele sunt primordiale pentru siguranta autovehiculului si a pasagerilor, avand rolul de a reduce pe cat posibil oscilatiile vehiculului indiferent de calitatea drumurilor.

    Te aşteptăm în reţeaua service-ul nostru pentru o ofertă cu preţuri promotionale atractive la pachetele de amortizoare fata sau spate:


    Aveti alt model Dacia decât cele listate în tabelul de mai sus sau pachetele propuse mai sus nu acoperă anumite cazuri particulare?Atunci puteti beneficia de o reducere de 10 % din preţul maxim recomandat al pieselor Dacia sus-menţionate. Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil. Detalii în regulamentul promoţiei disponibil aici şi service-ul nostru.

    *Preţul maxim în reţea a fost obţinut prin însumarea tarifului maxim al manoperei per operaţiune comunicat de reţeaua autorizată pentru data de 1 mai 2012, cu preţul maxim recomandat al produselor de origine Dacia, valabil la aceeaşi dată. **Preţul maxim promoţional reprezintă preţul maxim agreat în reţeaua autorizată Dacia participantă, per pachet, valabil în perioada 2 iulie 2012 – 28 septembrie 2012. ***Preţurile includ TVA.


    Detalii suplimentare despre aceasta oferta gasiti la reparatorul autorizat Dacia - Auto Sima Beyer Focsani, Calea Munteniei nr. 11, tel.: 0237/231.000, www.simabeyer.ro


    luni, 20 august 2012, 10:15

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.