.
  • GM şi Manchester United anunţă: Chevrolet este noul sponsor de pe tricourile echipei engleze


    • Chevrolet semnează un contract pe 7 ani ce va intra în vigoare în 2014
    Detroit, Statele Unite ale Americii şi MANCHESTER, Marea Britanie -- General Motors şi Manchester United au anunţat astăzi că Chevrolet va fi sponsorul de pe tricourile jucătorilor celei mai populare echipe de fotbal din lume începând cu sezonul 2014/2015. Chevrolet, partenerul auto oficial din prezent al clubului, va fi abia cel de-al cincilea sponsor înscris pe tricourile jucătorilor din istoria de 134 de ani a clubului.

    Richard Arnold, Directorul Comercial al clubului, a anunţat semnarea contractului pentru o sumă confidenţială şi a declarat:

    „Este un contract excelent şi pe termen lung pentru clubul nostru. Au trecut abia 6 săptămâni de parteneriat cu Chevrolet, însă aceştia s-au gândit deja la unele idei uimitoare de care vor beneficia atât părţile parteneriatului, cât şi cei 659 de milioane de fani ai clubului din întreaga lume. Compania este un partener important în cadrul turneului desfăşurat de noi în prezent şi ştiu că le-a făcut plăcere să aibă de-a face cu agitaţia generată de fanii noştri înfocaţi şi de meciurile cu casa închisă din Africa de Sud, China şi Europa. De acest angajament faţă de echipa Manchester United şi fanii săi vor beneficia toţi cei care ţin la acest club.”

    Compania americană va înlocui compania Aon, al cărei parteneriat cu Manchester United a început în sezonul 2010/2011.

    Alan Batey, Vicepreşedinte GM America de Nord, Vânzări şi Service, a declarat:

    „Suntem extrem de mândri să asigurăm o legătură între marca noastră, Chevrolet, echipa Manchester United şi fanii săi înfocaţi din întreaga lume. Cifrele statistice referitoare la Manchester United sunt impresionante, însă această relaţie este mai presus de cifre – această relaţie vizează conexiunea dintre marca noastră şi emoţiile profunde din jurul echipei indiferent de locul în care merge aceasta.”

    „Dacă este să ne gândim la valorile de bază ale companiei Chevrolet, la clienţii noştri dedicaţi din întreaga lume şi la istoria noastră de 100 de ani plină de evenimente, parteneriatul cu Manchester United este ideal. Iar faptul că suntem abia al cincilea nume înscris pe legendarele tricouri roşii este o adevărată onoare. Suntem nerăbdători să ne bucurăm de oportunităţile oferite de parteneriatul cu un club de o asemenea anvergură.”


    Despre Chevrolet
    Chevrolet este cea mai mare marcă internațională a companiei General Motors, cu vânzări anuale de peste patru milioane de autovehicule în peste 140 de ţări. Este cea de-a patra marcă auto internaţională în materie de vânzări şi, de asemenea, una din mărcile cu cea mai rapidă dezvoltare din lume. Autovehiculele Chevrolet îmbină designul avangardist cu performanţa, inovaţia şi caracterul practic. Acestea oferă un raport calitate-preţ excelent. Înfiinţată în anul 1911 în S.U.A. de către emigrantul elveţian Louis Chevrolet, marca şi-a aniversat centenarul în 2011. În Europa, marca a fost relansată în 2005. În Europa Centrală şi de Vest, marca este reprezentată de o reţea formată din 2.500 de centre de vânzări şi service. Gama Chevrolet destinată pieţei europene cuprinde autovehiculul de oraş Spark, modelul de mici dimensiuni Aveo sedan şi hatchback, modelul compact Cruze sedan şi hatchback, MPV-ul de familie Orlando, SUV-ul Captiva, legendarele modele sport Camaro şi Corvette, precum şi Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsă. În 2012 Chevrolet lansează modelul Cruze station wagon şi modelul sedan de clasă medie Malibu. Puteți găsi mai multe informaţii despre Chevrolet accesând Chevrolet.Media.ro sau www.chevrolet.ro

    Despre Manchester United
    Manchester United este cel mai cunoscut club de fotbal din lume, are aproximativ 659 de milioane de suporteri şi a fost declarat recent cel mai valoros club sportiv din lume de către revista Forbes. Fondat în 1878, clubul a câştigat de 19 ori campionatul englez, un număr record, la care se adaugă 11 cupe ale Angliei, 3 Cupe ale Campionilor Europeni/Ligii Campionilor, 1 Cupa Cupelor UEFA, 1 Campionat mondial al cluburilor FIFA, 1 cupă intercontinentală şi 4 Cupe ale Ligii. Managerul echipei, Sir Alex Ferguson, este managerul cu cel mai mare succes din istoria fotbalului britanic.


    Sursa: Chevrolet Romania / Auto Aiss Focsani


    joi, 2 august 2012, 10:40

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.