.
  • Accesorii de vară pentru Chevrolet Captiva


    Vara este perioada în care cei mai mulţi dintre noi pleacă în vacanţă. Noi, cei de la Chevrolet, considerăm că o bună parte din distracţia din timpul vacanţei ar trebui să fie reprezentată de călătorie, nu doar de destinaţie. De aceea, modelul Chevrolet Captiva, precum şi toate celelalte modele ale noastre, sunt disponibile cu numeroase accesorii, care vă pot oferi o călătorie plăcută şi sigură.


    Dacă vă plac activităţile în aer liber, puteţi fi sigur că echipamentul dumneavoastră va ajunge în siguranţă la destinaţie cu ajutorul suportului de acoperiş pentru modelul Captiva. Este uşor de montat şi de îndepărtat, având un sistem de blocare, ca măsură de protecţie anti-furt. Vă oferim mai multe accesorii utile, precum suporturi pentru biciclete, suporturi de schiuri, cutii de acoperiş şi chiar un suport pentru placa de surf!

    Bara de tractare este indispensabilă pentru toţi împătimiţii călătoriilor cu rulota. Şoferii de rulote pot alege între un cârlig fix sau unul detaşabil. Ambele tipuri sunt special concepute pentru modelul Captiva, având o sarcină verticală statică maximă de 80 kg.

    Deşi toţi ne dorim vreme însorită pe durata vacanţei noastre de vară, aceasta nu ţine tot timpul cu noi. Covoraşele pentru toate anotimpurile vă ajută să vă menţineţi autovehiculul curat pe timp de ploaie şi noroi. Acestea oferă cea mai bună protecţie pentru autovehiculul dumneavoastră şi sunt uşor de curăţat. Aşadar, după ce o să se însenineze din nou, interiorul autovehiculului Captiva va arăta ca nou!

    Tava de depozitare este concepută pentru a proteja zona de încărcare a modelului Captiva. Aceasta prezintă o suprafaţă anti-alunecare şi margini ridicate, ceea ce înseamnă că tava este ideală pentru transportul obiectelor umede sau murdare. Puteţi fi sigur că obiectele nu se vor răsturna, producând zgomote în timp ce călătoriţi, astfel încât vă puteţi bucura liniştit de călătorie.

    Treptele laterale îi conferă modelului Captiva un aer şi mai off-road. Barele sunt din oţel, fiind acoperite cu un strat de plastic şi sunt montate pe caroseria autovehiculului.

    Modelul Captiva duce mai departe moştenirea Chevrolet în ceea ce priveşte SUV-urile inovatoare şi cu un raport bun calitate/preţ, oferind motoare puternice şi eficiente, tracţiune integrală, versatilitate şi spaţiu pentru până la şapte pasageri şi o calitate la interior care nu trădează preţul scăzut.

    Atracţia unui autovehicul precum modelul Captiva constă în faptul că, într-o zi, îşi face treaba la cumpărături, apoi va transporta jumătate din echipa de fotbal la meciul din ziua următoare şi, după aceea, se va lansa într-o călătorie off-road sau la plajă în weekend.

    Acest tip de versatilitate şi atitudine pozitivă relevă spiritul gamei de autovehicule Chevrolet şi este motivul pentru care nu doar familiile sunt atrase de acest model, ci toate persoanele care îşi doresc un autovehicul care să le ajute să se bucure din plin de stilul lor de viaţă.


    Pentru mai multe informaţii şi preţurile accesoriilor, vizitaţi showroom-ul Auto Aiss din Focsani, Calea Moldovei (E85) km. 185, tel.: 0237/212.201, website: www.autoaiss.ro.


    luni, 16 iulie 2012, 08:43

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.