.
  • Noul Chevrolet Malibu vine în iulie si va costa 30.000 de euro



    Noua navă amiral Chevrolet va debuta în luna iulie si în Europa. Malibu va avea un pret de pornire de aproximativ 30.000 de euro. Vor fi disponibile două motorizări, diesel si benzină, de 163 si 169 CP.



    Chevrolet va reveni cu forte proaspete în clasa medie din Europa. După despărtirea de sedanul Epica, model a cărui comercializare a încetat în 2011, producătorul american va ataca segmentul D cu un automobil ce pune un accent deosebit pe confort, sigurantă si spatiu. Lansat oficial în toamna anului trecut la Frankfurt, noul Malibu va sosi în vara acestui an si pe pietele Bătrânului Continent.

    Bazat pe aceiasi platformă Epsilon II utilizată si de Opel Insignia, nava amiral a mărcii Chevrolet va debarca în luna iulie în tările vest-europene. Limuzina va fi disponibilă la un pret de lansare de aproximativ 30.000 de euro.

    În România, noul Malibu va fi comercializat din toamnă doar în versiunea cu motorizare diesel de 163 de cai putere.

    Dacă pentru americani Malibu este deja un nume sonor, aceasta fiind cea de a opta generatie, pentru europeni modelul este unul complet necunoscut, dar care vine cu acelasi avantaje pe care fratele de grup, Insignia le-a adus la vremea sa. Vorbim de automobil cu un raport optim pret/calitate, design elegant si sistem de propulsie eficient.

    ”Noul model Malibu va aduce o valoare dovedită şi o imagine premium în segmentul autovehiculelor de clasă medie din Europa. Cu un coeficient aerodinamic apropiat de valoarea 0,28 a modelului Volt, noua navă amiral a companiei Chevrolet va fi unul dintre cele mai eficiente modele din punct de vedere aerodinamic din întreaga gamă de autovehicule”, sustin oficialii Chevrolet .

    Pe parte de sigurantă limuzina americană este înzestrată cu o gamă largă de funcţii şi tehnologii de siguranţă, sisteme de avertizare la părăsirea benzii sau la iminenţa unei coliziuni frontale, precum şi un sistem cu cameră de luat vederi montată în spatele masinii şi un sistem de asistenţă la parcare.

    La fel ca si sedanul Cruze, noua navă amiral Chevrolet se prezintă în fata publicului european cu un design pur american si valori de confort care propulsează limuzina în topul segmentului mediu. Ampatamentul de 2,73 metri este unul dintre cele mai mari generoase si pune în lumină spatiul interior degajat.

    Parta de propulsie va fi formată din două unităti cu patru cilindri, benzinarul de 2.4 litri ce produce 169 de cai putere si turbodieselul de 2.0 litri ce dezvoltă 163 de cai putere. Chevrolet va oferi atât o transmisie manuală, cât şi automată.

    În echipare standard, noul vârf de gamă Malibu va fi dotat cu 8 airbaguri, ABS cu patru canale, controlul tracţiunii cu funcţii complete, controlul electronic al stabilităţii (ESC), sistemul electronic de distribuţie a forţei de frânare (EBD), sistemul de asistenţă la frânare (BA), controlul frânării la virare şi controlul cuplului în funcţie de rezistenţa aerodinamică.


    via www.autopassione.ro / Auto Aiss Focsani



    vineri, 4 mai 2012, 08:17

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.