.
  • Lansarea Revistei 'Terra, suntem copiii tăi!' la Biblioteca



    Biblioteca Judeţeană ,,Duiliu Zamfirescu” Vrancea organizează împreună cu Grădiniţa nr.1 din Focşani marţi, 15 mai, ora 11.00, lansarea Revistei ,,Terra, suntem copiii tăi!", revistă care apare ca rezultat a sesiunii de comunicări din cadrul proiectului educaţional cu acelaşi nume coordonat de profesorii Avram Nicoleta, Gîsculescu Violeta şi directorul Grădiniţei nr.1 Focşani, Călin Mariana.


    Revista este un ghid pentru cadrele didactice şi nu numai şi cuprinde proiecte, lucrări pe domeniu ecologic, experienţe didactice fiind editată cu sprijinul S.C. Remat Vrancea S.A. care împreuna cu S.C. Divoriprest S.A. sunt sponsorii proiectului.

    Ziua de 15 mai nu a fost aleasă întâmplător, fiind Ziua Internaţională de Acţiune pentru Climă, iar proiectul Terra, suntem copiii tăi, are un obiectiv comun si anume că toate instituţiile implicate să conştientizeze că noi toţi putem păstra Pământul o planetă vie pentru noi şi generaţiile viitoare, fiecare dintre noi poate contribui la realizarea acestui lucru, indiferent de domeniul de activitate şi stă în puterea noastră să facem asta.

    Proiectul, care este în al treilea an de desfăşurare,este un parteneriat între grădiniţe, şcoli, Casa Corpului Didactic, Biblioteca Judeţeană Vrancea, firme specializate în recuperarea, refolosirea şi reciclarea materialelor, colaborarea cu specialişti în protecţia mediului, Ocolul Silvic Focşani, părinţi, este un parteneriat în cadrul căruia copiii vor participa la activităţi pentru protecţia mediului, un proiect în care împreună putem face lucruri minunate.

    Vă invităm marţi, 15 mai, ora 11.00 la Sediul Central al Bibliotecii Judeţene, unde va avea loc lansarea Revistei ,,Terra, suntem copiii tăi!".


    Director: dr. Teodora Fîntînaru
    Relaţii Publice: bibl. Maria - Cristina Olaru




    vineri, 11 mai 2012, 15:42

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.