.
  • Chevrolet va lansa la Paris un nou SUV botezat Trax



    Segmentul SUV va primi în rândurile sale un nou SUV de mici dimensiuni. Se numeste Chevrolet Trax să-si etaleze formele si performantele. Trax va sosi în Europa în 2013 si va fi lansat la Paris.


    Chevrolet a dezvoltat în secret un vehicul complet nou pentru clasa SUV. Botezat Trax, modelul este prima încercare a americanilor de a se face remarcati în clasa junior a vehiculelor recreationale. Noul model se pregăteste să-si facă debutul oficial la sfârsitul lunii septembrie la Salonul Auto de la Paris, unde va fi dezvăluit în premieră mondială.

    Trax va fi fratele de grup al noului Opel Mokka si va rivaliza cu Dacia Duster, Ford EcoSport si Suzuki SX4.

    „Modelul Trax permite mărcii Chevrolet să pătrundă în segmentul SUV-urilor de dimensiuni mici şi oferă flexibilitatea, consumul redus de carburant şi manevrabilitatea solicitate de şoferii din oraşele din întreaga lume” a declarat Susan Docherty, preşedintele şi directorul general al Chevrolet Europe.

    Adresat preponderent clientilor urbani Chevrolet Trax promite un spaţiu generos pentru bagaje si celor cinci pasageri de la bord.

    Chevrolet anuntă că Mexic va fi prima tară care va primi noul Trax, acesta urmând să fie introdus gradul pe alte 140 de piete ale lumii. Pe piata europeană, micul SUV va fi disponibil la dealerii Chevrolet începând din primăvara anului 2013. Acesta va completa oferta mărcii americane care se va îmbogăti în acest an cu două modele în premieră: Malibu – noul vârf de gamă Chevrolet, şi masina compactă de familie Cruze Station Wagon.

    ”Trax etalează puterea şi performanţele unui SUV într-o formă compactă, printr-un design exterior sportiv”, afirmă compania americană. Cu un design robust si masculin ce va aduce aminte de Orlando, noul SUV subcompact va inspira încredere celui aflat volan. Garda la sol ridicată va asigura

    Mai mult ca sigur Trax va fi disponibil în versiuni cu tractiune fată si integrală nepermanentă. Motorizările nu sunt cunoscute, însă categoric pe piata europeană va fi oferit cel putin un propulsor diesel, probabil noul 1.7 VCD de 130 cai putere recent lansat pe Chevrolet Cruze.

    Interiorul va acomoda fără probleme cinci persoane adulte si va fi garnisit cu materiale calitative întâlnite în mod frecvent pe automobile din clase superioare de preţ.


    via www.autopassione.ro / Auto Aiss Focsani


    marti, 15 mai 2012, 11:02

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.