.
  • Chevrolet va ataca segmentul Daciei Duster cu viitorul Enjoy




    Americanii de la Chevrolet plănuiesc un rival pentru Dacia Duster. Se va numi Enjoy si se bazează pe aceiasi platformă cu Opel Mokka. Noul crossover urban va fi livrat din 2013.



    Chevrolet nu putea rămâne indiferent la tendintele din segmentul SUV care au atras în horă numerosi producători. După ce în anul 2006 lansa în Europa modelul Captiva, marca americană pregăteste în cel mai mare secret un crossover mai mic si compact denumit Enjoy. Bazat pe aceiasi platformă cu Opel Mokka si Buick Encore, noul vehicul cu gardă la sol înăltată si constitutie robustă a intrat deja în faza testelor preliminare.

    Enjoy va măsura putin peste 4,20 metri lungime ce va oferi cinci locuri la interior si aproximativ 500 de litri la compartimentul bagajelor.

    Modelul va păstra proportiile fratelui de sânge Mokka, însă liniile de design vor fi mai solide amintind de Orlando. În mod categoric Chevrolet va oferi versiuni cu tractiune fată si integrală nepermanentă, alături de o gamă de două-trei propulsoare de mic si mediu litraj cu un consum cât se poate de decent.

    Spre diferentă de Opel Mokka, viitorul Enjoy va fi un automobil destinat atât europenilor cât si pietelor din Asia si America.

    Conceput pentru clientii urbani, Chevrolet Enjoy va fi o alternativă la nivel globl pentru Ford EcoSport si Dacia Duster. Pe piata europeană viitorul crossover de talie mică este asteptat să debuteze cel mai târziu în 2013.


    via www.autopassione.ro / Auto Aiss Focsani



    vineri, 4 mai 2012, 13:01

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.