.
  • Chevrolet Orlando va avea în curând o versiune utilitară




    Marca americană pregăteste un nou model pentru Europa. De această dată Chevrolet va bifa un debut absolut cu un prim vehicul utilitar. Acesta se va baza pe Orlando si va fi disponibil doar pe câteva piete.


    Chevrolet va bifa încă o premieră absolută pe piata europeană. După lansarea limuzinei Malibu si a masinii de familie Cruze SW, marca americană va asterne la picioarele clientilor un model utilitar. Primul vehicul comercial usor din istoria companiei americane este pregătit să debuteze, lansarea urmând să aibă loc peste câteva săptămâni.

    Bazat pe monovolumul Orlando, noul vehicul utilitar va avea două locuri si un spatiu cu o capacitate de încarcare excelentă.

    Initial va fi disponibil doar pe câteva piete atent selectionate. Orlando Van va prefigura utilitara perfectă pentru transportul de mărfuri de volum mediu si se va adresa companiilor mici si mijlocii.

    Din punct de vedere estetic, Orlando Van va fi identic versiunii de familie cu 7 locuri. Geamurile laterale vor fi eliminate la fel ca si rândurile de scaune 2 si 3, podeaua va fi plată pentru a permite stocarea unui volum de marfă cât mai mare, iar cabina va fi protejată suplimentar cu bare de protectie asezate în spatele scaunelor.

    Gama de motorizări ar putea aceiasi cu a modelului din care derivă, respectiv unitatea pe benzină de 141 CP si propulsoarele diesel de 131 si 163 CP.

    Orlando Van va fi o alternativă la Dacia Dokker Van, Peugeot Expert, Renault Kangoo si Volkswagen Caddy.


    Sursa: www.autopassione.ro / Auto Aiss Focsani


    marti, 29 mai 2012, 10:27

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.