.
  • Biblioteca Judeţeană Vrancea printre finalişti la Gala Industriei de Carte – Bun de tipar



    Biblioteca Judeţeană Vrancea a fost una dintre finalistele Galei Industriei de Carte – Bun de tipar. Desemnarea câştigătorilor a avut loc în Aula Bibliotecii Naţionale din Bucureşti.


    Biblioteca Judeţeană Vrancea a concurat în luna aprilie la secţiunea Cea mai bună Bibliotecă în cadrul primei ediţii a Galei Industriei de Carte – Bun de tipar. Portofoliul de concurs s-a bazat pe campaniile de donaţii de carte şi campaniile umanitare pe care instituţia le-a derulat din 2002 şi până în prezent.

    În urma jurizării, Biblioteca Judeţeană Vrancea fost desemnată una dintre cele 5 biblioteci finaliste. Câştigătorii au fost anunţaţi în cadrul Galei, care a avut loc vineri, 11 mai, în Aula Bibliotecii Naţionale din Bucureşti.


    “Nominalizarea instituţiei noastre printre finaliştii Galei este o nouă dovadă că proiectele pe care le derulăm sunt valoroase şi nu trec neobservate. Este adevărat că nu am ieşit căştigători, în schimb poziţia bibliotecii noastre alături de alte biblioteci judeţene binecunoscute din ţară spune foarte mult despre prestanţa şi calitatea muncii noastre. Această nominalizare este o răsplată şi în acelaşi timp o încurajare de a merge mai departe. Premiul noastru este pus, cu siguranţă, deoparte, pentru data viitoare.” dir. Teodora Fîntînaru .



    Gala Industriei de Carte – Bun de tipar a fost organizată de Federaţia Editorilor din România şi Headsome Communication în parteneriat cu Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional, Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România, Asociaţia Tipografilor „Translivania“, PRIME România, Asociaţia Librarilor din România, Infocarte.ro

    La această primă ediţie a Galei Industriei de Carte din România au intrat în concurs produsele editoriale ale anului 2011, editurile ce activează, publică şi difuzează carte în România (inclusiv cele din Republica Moldova care au o filială în România), tipografiile care au sediul în România, bibliotecile autohtone şi librăriile care au sediul pe teritoriul României, precum şi cele online întregistrate ca firme româneşti. Profesionişti ai cărţii – editori, autori, traducători, graficieni, tipografi, librari sau bibliotecari – au avut ocazia să se bucure de recunoaşterea colegilor de breaslă şi a publicului în această gală dedicată excelenţei editoriale.


    Director: dr. Teodora Fîntînaru
    Relaţii Publice: bibl. Maria - Cristina Olaru



    miercuri, 16 mai 2012, 08:04

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.