.
  • SOS Satele Copiilor Romania - Doneaza si tu 2%!



    Zeci de mii de copii din România îsi imaginează cum este să ai o familie si cum e să spui cu adevărat “Mama”.


    Redirectionează 2% din impozitul tău pe venit către SOS Satele Copiilor România. Contributia ta poate oferi copiilor abandonati sansa la o copilărie frumoasă si la o educatie adevărată. Vei fi mândru într-o zi de tine dar si de ei, stiind că au ajuns doctori, mecanici, educatori, contabili, învătători, aviatori. Noi ne mândrim deja cu primele generatii de copii care au crescut în organizatia noastră. Cu totii ne fac cinste.

    Completarea formularului durează doar două minute, dar bucuria că ai ajutat un copil rămâne pentru totodeauna.

    Iată ce ai de făcut:

    Pasul 1:
    Dacă ai doar venituri din salarii completează Formularul 230 din interiorul pliantului (sau descarcă-l de pe site-ul www.sos-satelecopiilor/doilasuta). Nu este necesară specificarea sumei (instituţia fiscală o va calcula si o va vira conform legii) si nici atasarea Fisei Fiscale. Dacă vrei să primesti vesti din partea SOS Satele Copiilor România, te rugăm să completezi si adresa ta de e-mail. Dacă ai venituri din alte surse (cedarea folosintei bunurilor, drepturi de autor, etc.) completează Formularul 200 (descarcă-l de pe site-ul www.sos-satelecopiilor/doilasuta). Nu este necesară specificarea sumei (instituţia fiscală o va calcula si o va vira conform legii) si nici atasarea Fisei Fiscale.

    Pasul 2: Trimite formularul original pe adresa noastră pâna la data de 6 mai 2012 si noi vom depune formularul tău la Administratia Financiară de domiciliu până la data de 15 mai 2012.

    Adresa noastră: SOS Satele Copiilor România, Str. Natatiei nr. 66B, Sector 1, Bucuresti.

    Poti depune formularul personal sau îl poti trimite prin postă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire) la Administratia Finantelor Publice a localitătii de domiciliu până la 15 mai 2012.

    Pasul 3: Convinge cât mai multi oameni din jurul tău să facă acelasi lucru. În situatia în care strângi mai multe formulare de la colegi sau prieteni care redirectionează 2% din impozitul pe venit către SOS Satele Copiilor România, te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon 021.668.77.00 sau la adresa de e-mail: prieten@sos-satelecopiilor.ro si vom stabili împreună cum anume vom colecta si trimite către Administratiile Financiare formularele.

    SOS Satele Copiilor România ocroteste si sprijină astăzi, la 20 de ani de la înfiintare, peste 1000 de copii care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiilor biologice.

    SOS Satele Copiilor România este membră a SOS Kinderdorf International, una dintre cele mai mari organizatii non-profit din lume. Înfiintată în anul 1949 în Austria, actionează în 132 de tări, având peste 1 milion de beneficiari.


    Puteti descarca formularul de aici.
    Mai multe informatii gasiti pe
    www.sos-satelecopiilor/doilasuta


    Sursa: Chevrolet Romania / Auto Aiss Focsani



    luni, 19 martie 2012, 12:55

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.