.
  • O nouă donaţie de carte din America pentru Centrul de Limbi Străine




    Centrul de Limbi Străine al Bibliotecii Judeţene Vrancea a primit o nouă donaţie de carte din Statele Unite. Donatorul este Asociaţia non profit Learn (Learn English for Romanian Natives) din Carmichael, California.


    Centrul de Limbi Străine al Bibliotecii Judeţene Vrancea a primit în luna martie o nouă donaţie consistentă de carte în limba engleză care va întregi fondul pentru copii deja existent.

    Donatorul este familia Ionescu, români stabiliţi în SUA, care au înfiinţat o Asociaţie non profit
    Learn (Learn English for Romanian Natives) în Carmichael, California, SUA, pentru a colecta şi trimite în România cărţi în limba engleză, pentru copii. Misiunea lor este de a ajuta vorbitorii de limba română din ţară şi din SUA să înveţe limba engleză.

    1040 de cărţi pentru copii, plus o colecţie de referiţă, Knowledge of the world, pentru adulţi. au fost adunate de la şcolile din jur. Cărţile sunt în majoritate de literatură, se adresează elevilor şi liceenilor de nivel începător şi avansat în limba engleză.

    “Este o donaţie care aduce multe cărţi frumoase şi cu teme de interes pentru copii. Tot ceea ce doreşte Asociaţia donatoare, care a asigurat toate costurile aferente, este să ştie că aceste cărţi vor ajunge la copii dornici de lectură. Intermedierea şi recomandarea către Asociaţia americană a venit din partea unui cititor, căruia îi mulţumim pentru faptul ca suntem beneficiarii acestei generoase donaţii.” Anamaria Cătănoiu, coord. Centrul de Limbi Străine.



    Director: dr. Teodora Fîntînaru
    Relaţii Publice: bibl. Maria - Cristina Olaru




    marti, 13 martie 2012, 15:02

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.